noodles volos banner

Μυρμιδόνες-ΓΣ Αλμυρού 0-6

Ο ΓΣ Αλμυρού δείχνει να ...μην έχει αντίπαλο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος καθώς έχει κερδίσει και τα τρία ματς με μεγάλα σκορ, έχοντας πετύχει 14 γκολ και κρατώντας την εστία του ανέπαφη. Σήμερα οι πρωταθλητές του Λευτέρη Καλογήρου πέρασαν με 6-0 από τον Πλάτανο, έχοντας προβάδισμα τριών τερμάτων πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο!
Ο Αντζούρης άνοιξε το χορό των γκολ στο 3ο λεπτό, ο Παναγιώτης Βούλγαρης με κεφαλιά έκανε το 0-2 στο 6' και ο Ράπτης το 0-3 στο 8'. Λίγο μετά το ημίωρο, ο Π. Βούλγαρης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε το δείκτη του σκορ και οι Μαλσισσόβας, Χειλάς διαμόρφωσαν το τελικό 0-6 στην επανάληψη, στο 71ο και 74ο λεπτό αντιστοίχως. Για τον ΓΣΑ, έπαιξαν οι νεαροί Μπίνας, Αράπης.

Συνθέσεις:
Μυρμιδόνες: Τσιώτρας, Π. Μπούρχας, Κοντοβάς, Γ. Μπούρχας (46' Δ. Γκάμπας), Βέργας, Αθ. Κουτσούμπας, Δ.Μπούρχας, Χατζέλας (70' Στ. Μάντζαρης), Ευάγγ. Κατσαβριάς (80' Ευάγγ. Κουτσούμπας), Ζαφειρίου, Χρ. Γκάμπας.
ΓΣ Αλμυρού: Πλακαρός, Φαράντος, Παυλίδης (46’ Ακρίβος), Πλαβός, Κυριάκος, Σπύρου, Ράπτης, Μαλισσόβας, Αντζούρης (62’ Μπίνας), Π. Βούλγαρης, Χειλάς (77’ Αράπης).