noodles volos banner

Aπόλλων-Διαγόρας 1-2

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον Διαγόρα που πέρασε με 2-1 από τα Κανάλια, υποχρεώνοντας τον τοπικό Απόλλωνα στην πρώτη του φετινή ήττα. Το 0-1 στο φινάλε του α' μέρους, στο 44' με ωραίο τέρμα του Καρατζιώλη με γυριστό βολ-πλανέ από πλάγια δεξιά. Η ισοφάριση στο 60ό λεπτό με κεφαλιά του Τσιουρή ύστερα από σέντρα του Κελεσίδη και το 1-2 με τη "χρυσή αλλαγή" για τον Διαγόρα, τον Κάρρο στο 74' μετά πάσα του Καραπλιάγκου με σέντρα.
Για τους γηπεδούχους, ο Κώστας Ρέππος ανέφερε πως η ομάδα του δεν άιζε την ήττα, είχε ευκαιρία να προηγηθεί 2-1 με τετ-α-τετ του Τσιουρή που έφυγε λίγο άουτ, ενώ χάθηκε φάση για την ισοφάριση με τον Βασιλείου μπροστά στο τέρμα, να μην προλαβαίνει την πάσα του Κόκκαλη.
Για τους φιλοξενούμενους, ο Μιχάλης Βαγγόπουλος πρόσθεσε πως στο 27ο λεπτό ο Λοφόπουλος είχε κεφαλιά που έσκασε στο έδαφος και χτύπησε στο δοκάρι, ενώ στο 81' ακυρώθηκε γκολ του Κάρρου για οφσάιντ, κακώς σύμφωνα με τον τεχνικό του Διαγόρα. Ακόμη σχολίασε για το ματς: "Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, κερδίσαμε έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο που είναι από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου. Παίξαμε σε καταπληκτικό γήπεδο, ίσως το καλύτερο της κατηγορίας με παρουσία πολύ κόσμου, ειδικά από το Στεφανοβίκειο. Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στους φιλάθλους μας".

Συνθέσεις:
Απόλλων Καναλίων: Πρέζας, Ψήφος, Κουζιώκας, Καρπούζας, Φώτου, Λαρίσης, Κόκκαλης, Βασιλείου, Τσιουρής, Πέτσης, Κελεσίδης (78' Παναγιωτάκης).
Διαγόρας: Ξανθάς, Λουφόπουλος, Γαλογαύρος, Πρασσάς, Χολέβας, Καρατζιώλης, Τριχόπουλος (65' Κουντούρης), Καραμανλής, Καπούλας, Καραπλιάγκος (89' Μπόλκας), Γιώργης (58' Κάρρος).