noodles volos banner

Στον 1ο όμιλο το ενδιαφέρον στην 4η αγωνιστική

Δύο ντέρμπι στον 1ο όμιλο και μια άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο 2ο περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στην Α' Τοπική Κατηγορία αυτό το Σαββατοκύριακο. Ας δούμε αναλυτικά τους αγώνες.

 

Στον 1ο όμιλο, η πρωτοπόρος ΑΕ Διμηνίου -η μοναδική ομάδα που διατηρεί στον όμιλο το άηττητο- έχει έξοδο στη Νεάπολη με αντίπαλο την αξιόμαχη Δάφνη, ενώ ο Ηρακλής υποδέχεται τον Άρη, με τις δύο ομάδες να μετρούν τον ίδιο απολογισμό, δηλαδή δύο νίκες και μία ήττα. Σημαντικό ματς αυτό ανάμεσα σε Σαρακηνό και Θησέα, ενώ στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος, ο Μαγνησιακός φιλοξενεί την Αγία Παρασκευή στη "μονομαχία" των ομάδων με αρκετούς νεαρούς παίκτες. Την Κυριακή κοντράρονται οι τέσσερις που βρίσκονται στο φινάλε της βαθμολογίας. Ο Πηλέας ταξιδεύει στη Σκιάθο με στόχο τη δεύτερη νίκη του, ενώ οι νησιώτες θέλουν να κάνουν σεφτέ στις επιτυχίες, ενώ Πανιώνιος κι ΑΕ 2002 παίζουν για το πρώτο τρίποντο στη σεζόν.

Στο 2ο όμιλο, ο ΓΣ Αλμυρού έχει εντός έδρας ματς με την Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου και τον πρώτο λόγο για να φθάσει σε ακόμη μία άνετη επικράτηση. Οι πρωταθλητές ξεκίνησαν με "τρία στα τρία" έχοντας σκοράρει 14 φορές χωρίς να έχουν δεχθεί γκολ. Ο δεύτερος Διαγόρας έχει δύσκολη αποστολή καθώς φιλοξενεί τον Πρωτεσίλαο. Η ομάδα του Μιχάλη Βαγγόπουλου ποντάρει στον παράγοντα της έδρας, οι φιλοξενούμενοι θέλουν θετικό αποτέλεσμα για να ρεφάρουν την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής. Οι δυο τους είχαν συνατηθεί στο ξεκίνημα της περιόδου στο Κύπελλο, με τον Διαγόρα τότε να προκρίνεται στην παράταση. Ο Απόλλων Καναλίων ταξιδεύει στο Αχίλλειο και δεν αναμένεται να βρει εύκολη αποστολή, ενώ η Δήμητρα έχει κοντινή μετακίνηση στον Πλάτανο για αγώνα με τους τοπικούς Μυρμιδόνες. Ο Αίας υποδέχεται τον Άθλο και τέλος, η Αγχίαλος -που είναι μια από τις τρεις ομάδες του ομίλου χωρίς ήττα μέχρι στιγμής- θέλει να διευρύνει το θετικό της σερί κόντρα στη Σκόπελο που προέρχεται από μεγάλο διπλό και έχει τρίτη έξοδο σε τέσσερις αγωνιστικές.