noodles volos banner

Όλες οι μεταγραφές στην Α' ΕΠΣΘ

Πολλές οι κινήσεις των ομάδων της Α' Τοπικής στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο που για πρώτη φορά είναι δίμηνης διάρκειας. Στο magnesiasports έχουμε παρουσιάσει όλες τις μεταγραφές με προηγούμενες αναρτήσεις και σήμερα, τις μαζέψαμε στο παρακάτω κείμενο:

1ος όμιλος
Αγία Παρασκευή:
-
ΑΕ Διμηνίου: Αραμπατζής (μεσοεπιθετικός από Ηρακλή), Φιλατζικιώτης (μέσος από Δήμητρα), Μαστακούλης (επιθετικός από Δήμητρα), Μίλτος (επιθετικός), Κατσικαδάμος (μέσος από Πηλέα), Χρυσικός (επιθετικός από Σαρακηνό), Μπλούχος (αρ. μπακ/χαφ από Κ20 Ολυμπιακού Βόλου)
ΑΕ 2002: Τζοβάρας (επιθετικός από ΑΕ Φήκης), Σταθόπουλος (τερματοφύλακας από Αγχίαλο), Δήμου (αμυντικός από Άρη Μελ.), Παπαϊωάννου (επιθετικός από Θησέα), Βούλγαρης (μέσος από ΓΣΑ)
Άρης: Ταφίλης (επιθετικός από Πηλέα), Θεοδοσιάδης (μέσος από Σαρακηνό)
Δάφνη: Σατελιάν (επιθετικός από Σαρακηνό), Τσατσαρώνης (επιθετικός από Ηρακλή), Τσαντόπουλος (μέσος από Ηρακλή)
Ηρακλής: Ζαρίφης (μέσος από Κ20 Ολυμπιακού Βόλου), Μόσιος (μέσος από ΑΕ Διμηνίου), Βουρδάκης (επιθετικός από Πύρασο), Σουλιώτης (αμυντικός από Πηλέα), Μαυρομμάτη (αμυντικός από Δύναμη), Τζιόλας (αμυντικός από Ολ. Αμπελιάς), Τζήμας (επιθετικός από Ολ. Αμπελιάς)
Θησέας: Προκοπίου (επιθετικός από Σκόπελο), Κουρτέλης (αρ. Μπακ από Πύρασο), Καραλόπουλος (αμυντικός από Πύρασο), Γκουγκούδης (μέσος αποό Κ20 Ολυμπιακού Β.)., Γαρυφάλλου (αμυντικός από Κ20 Ολυμπιακόύ Β.), Γκίκας (τερματοφύλακας από Κ20 Ολυμπιακού Β.).
Μανησιακός: Αντωνίου (επιθετικός από Σαρακηνό), Ματθαιόπουλος (επιθετικός από Δήμητρα)
Πανιώνιος: Μαστροπαναγιώτης (αμυντικός από Ηρακλή), Κόκκαλης (μέσος από Απόλλωνα Καναλίων), Μπαρμπούτας (μέσος από Άρη Μελ.), Καρακώστας (αμυντικός από Δημητριάδα)
Πηλέας: -
Σαρακηνός: Γράντας (τερματοφύλακας από Θησέα), Καρακώστας (μέσος από Πύρασο), Φουρκιώτης (επιθετικός από ΑΕ Διμηνίου), Παπάζογλου (μέσος από Κ20 Ολυμπιακού Β.), Ράπτης (αμυντικός από Κ20 Ολυμπιακού Β.), Τσαγγαράς (αμυντικός από ΑΕΔ), Κουάτσκα (αμυντικός)
Σκιάθος: Γραββάνης (αμυντικός από Απόλλωνα Αιγίου), Γκίνης (μέσος από Σαρακηνό), Καλλιακούδας (μέσος από Ηρακλή)

2ος όμιλος
Αγχίαλος: Ζητούδης (μέσος από Πύρασο), Μούσα (μέσος από Απόλλωνα)
Άθλος: -
Αίας: Κεσεπίδης (μέσος), Σκούρας (επιθετικός)
Απόλλων: Πολυχρόνου (επιθετικός από Ηρακλή), Σιφνιώτης (μέσος από Μαγνησιακό), Φέιζο (αμυντικός από Εθνικό), Παπαπορφυρίου (αμυντικός από Πανιώνιο)
Αχιλλέας: Ζγουλέτας (επιθετικός από ΕΜΑ), Χατζηγεωργίου (επιθετικός από Δήμητρα), Λάμπος (μέσος από Πρωτεσίλαο)
ΓΣ Αλμυρού: Ξηρομερίσιος (αμυντικός από Δήμητρα), Κοντοβάς (επιθετικός από Πύρασο)
Δήμητρα: Χρ. Γκάμπας (επιθετικός από Μυρμιδόνες), Δ. Γκάμπας (επιθετικός από Μυρμιδόνες), Δαμάσκος (αμυντικός από Πύρασο), Κακλιάς (επιθετικός από Άθλο), Μπίνας (επιθετικός από ΓΣΑ)
Διαγόρας: Καραπλιάγκος (μέσος από Σαρακηνό), Ρενάτο (αρ. μέσος από Θησέα), Διπλάρης (μέσος), Ντόντος (επιθετικός)
ΕΜΑ: Αποστόλου (μέσος)
Μυρμιδόνες: Χορταριάς (μέσος από ΕΜΑ), Χαλάτσης (αμυντικός από Αίαντα), Ακριβός (μέσος από ΓΣΑ)
Πρωτεσίλαος: Μπαράκου (αμυντικός από Άθλο)
Σκόπελος: -

Φ.Γ.