noodles volos banner

Επιστροφή Σταματίου στον ΓΣ Αλμυρού!

Ένα δικό του άνθρωπο θα έχει στον πάγκο ο ΓΣ Αλμυρού με στόχο να κατακτήσει το πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου στην Α' ΕΠΣΘ και να αλλάξει κατηγορία. Ο Κώστας Σταματίου επιστρέφει για τέταρτη θητεία στην ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Για τον έμπειρο κόουτς δεν χρειάζονται συστάσεις καθώς είναι γνωστή σε όλους η πετυχημένη του διαδρομή σε επαγγελματικό επίπεδο σε διάφορες ομάδες. Να επισημάνουμε ότι στον ΓΣ Αλμυρού έχει δουλέψει ως προπονητής το 1997-98 κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλήματος, το 2011-12 στη Δ' Εθνική και για μικρό διάστημα το 2013-14.

Ξεκίνησε την προπονητική από τον ΠΑΟ Βάρδας και συνέχισε στον Αίαντα Γαστούνης, υπήρξε βοηθός του Δανιήλ στον Πανηλειακό στην Α' Εθνική. Στον Αλμυρό το 1997-98, μετά στον Θησέα (πρώτη θέση στην Α' Τοπική), στον Ολυμπιακό Βόλου αρχικά ως βοηθός του Κοκότοβιτς και μετά ως πρώτος προπονητής. Εργάστηκε στο Λεωνίδιο δύο χρόνια στη Γ' Εθνική, στην ίδια κατηγορία στη Λαμία, στη Νίκη Βόλου, στον ΑΣΚ Ολυμπιακό (άνοδος από τη Γ' στη Β'), στον Εθν. Ολυμπιακό Βόλου, στη Λαμία, στον ΑΟ Καρδίτσας, στον ΓΣ Α (το 11-12-Δ' Εθνική), στην Αναγέννηση Γιαννιτσών (Β' Εθνική), στον ΓΣ Αλμυρού (2013-14), στον Θησέα, στον ΠΑΟ Βάρδας (Γ') και στην Καλαμάτα (που ήταν ο τελευταίος σταθμός του).

Η ανακοίνωση του συλλόγου: “Η Διοίκηση του Γ.Σ. Αλμυρού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-17 με τον Αλμυριώτη προπονητή Κώστα Σταματίου. Του ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στο έργο του”.

ΦΩΤΗΣ ΓΑΛΟΥΣΗΣ

Last modified onSaturday, 25 June 2016 11:08