noodles volos banner

Άλλη μία σεζόν στον ΓΣΑ ο αρχηγός Κυριάκος

Οι ανανεώσεις στον ΓΣ Αλμυρού ξεκίνησαν από τον αρχηγό, Αργύρη Κυριάκο, ο οποίος για ακόμη μία σεζόν θα ηγηθεί της προσπάθειας των “κυανόλευκων” για την κατάκτηση του τίτλου στην Α' ΕΠΣΘ. Ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός είναι από τους κορυφαίους στη θέση του και έχει πολλά να προσφέρει ακόμη στην ομάδα την οποία υπηρετεί για πάνω από μια δεκαετία. Ξεκίνησε από την ακαδημία του Αλμυρού, έπαιξε στον Αίαντα (1997-99), στον ΓΣΑ (1999-2005), στη Βουλιαγμένη (2005-07), ξανά στον ΓΣΑ (2007-11), στον Πύρασο (2011-14) και γύρισε το καλοκαίρι του 2014 για μια τέταρτη θητεία στον Αλμυρό. Με την κυανόλευκη ομάδα, έχει κατακτήσει τέσσερις τίτλους πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση: “Η διοίκηση του Γ.Σ. Αλμυρού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για άλλο ένα χρόνο με τον έμπειρο αμυντικό και αρχηγό της ομάδος μας Αργύρη Κυριάκο. Tου ευχόμαστε να είναι υγιής και καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων της ομάδος μας”.

Να αναφέρουμε πως η διοίκηση του ΓΣΑ έχει συμφωνήσει με τους περισσότερους παίκτες του βασικού κορμού ώστε να συνεχίσουν στο ρόστερ, οπότε τις επόμενες ημέρες αναμένονται κι άλλες ανάλογες ανακοινώσεις.

Last modified onThursday, 30 June 2016 08:50