noodles volos banner

Πάει για προπονητικό “μπαμ” η Σκόπελος!

Αίσθηση προκαλεί η είδηση των τελευταίων ωρών, σύμφωνα με την οποία, η Σκόπελος είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον προπονητή Ηλία Συνοδινό!

Για όσους δεν γνωρίζετε στοιχεία για τον 56χρονο τεχνικό, πρόκειται για Αθηναίο, με μακρόχρονη θητεία σε πάγκους της Δ' Εθνικής και της Α' ΕΠΣ Αθηνών. Συγκεκριμένα, έχει θητεύσει και κερδίσει πέντε τίτλους με Ηλιούπολη, Τερψιθέα, Ηλυσιακό, Ποσειδώνα Γλυφάδας και Διάνα Ηλιούπολης.

Ως ποδοσφαιριστής, μάλιστα, έχει αγωνιστεί στην Α' Εθνική με τη φανέλα του Αιγάλεω(συνολικά 12 συμμετοχές, σε τρεις αγωνιστικές σεζόν), ενώ ήταν διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της χώρας μας! Παράλληλα, έχει φορέσει τη φανέλα του Ηλυσιακού, της Μαλεσίνας, του Ατρόμητου Πειραιά, της Χαλκίδας, της Ηλιούπολης και του Εθνικού Αστέρα, με πολλές συμμετοχές σε όλες τις εθνικές κατηγορίες.

 

Η γνωριμία του με τον γυμναστή της ομάδας, Δημήτρη Καριοφύλη από την κοινή τους θητεία ως ποδοσφαιριστές στον Ηλυσιακό και το γεγονός πως ο γιος του, επίσης Ηλίας, αγωνίζεται στην ομάδα της Σκοπέλου, καθώς έχει μετακομίσει μόνιμα στο νησί εδώ και καιρό, είναι οι δύο παράγοντες που ο Αθηναίος τεχνικός σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει μόνιμα στις Σποράδες και να γίνει ο νέος προπονητής της Α.Ο. Σκοπέλου.

Last modified onMonday, 22 August 2016 21:17