noodles volos banner

Αιφνίδιο «διαζύγιο» Σκιάθου – Ζιώγα!

Λύθηκε η συνεργασία, μεταξύ του Α.Ο. Σκιάθου και του Δημήτρη Ζιώγα, ύστερα από σχετικό αίτημα του προπονητή και τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης του συλλόγου – Οικογενειακοί και επαγγελματικοί οι λόγοι της αποχώρησης του νεαρού τεχνικού από το νησί. 

Μια συνεργασία, που καλά – καλά δεν είχε ξεκινήσει, τελείωσε το πρωί της Πέμπτης που διανύουμε. Ο Δημήτρης Ζιώγας δε θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της Σκιάθου και αποχωρεί, σε ένα καίριο χρονικό σημείο, πριν από την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα και το κύπελλο της ΕΠΣΘ. Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesiasports, ο προπονητής ήταν εκείνος που ζήτησε από τους ιθύνοντες του συλλόγου να αποχωρήσει, καθώς επαγγελματικές υποχρεώσεις και οικογενειακοί λόγοι του επέβαλαν να βρίσκεται κοντά στον Βόλο.

Το αίτημα του Ζιώγα δε θα μπορούσε να μη γίνει δεκτό, με τους «Νησιώτες» πλέον να αναζητούν τον αντικαταστάτη του. Το ζήτημα είναι πως θα πρέπει να… βιαστούν, καθώς την Κυριακή η ομάδα ξεκινά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο Κύπελλο ΕΠΣΘ, κόντρα στη Σκόπελο εκτός έδρας. Όσον αφορά τον Ζιώγα, η είδηση αποχώρησής του από την ομάδα του νησιού των Σποράδων παρακίνησε πολλές ομάδες, που έσπευσαν να τον προσεγγίσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη του έχουν γίνει προτάσεις από ομάδες Α΄και Β’ ΕΠΣΘ, αλλά και από άλλους ερασιτεχνικούς συλλόγους εκτός Μαγνησίας. Η επόμενη ποδοσφαιρική/προπονητική του στέγη, λοιπόν, δε θα αργήσει να μαθευτεί.

Last modified onThursday, 15 September 2016 13:38