noodles volos banner

Νικήτρια στο φινάλε η Ακρόπολη επί του Θησέα (2-0)

Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος της Ακρόπολης, Μιχολίτσης Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος της Ακρόπολης, Μιχολίτσης

Σε ένα παιχνίδι, που παρά την ανωτερότητα της Ακρόπολης, φαινόταν πως κυλούσε προς την ισοπαλία, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν στο γήπεδο του Αερινού το παιχνίδι με σκορ 2-0, με δύο τέρματα στα πέντε τελευταία λεπτά – Σκόρερ οι Μόσιος (89’) και Μιχολίτσης (90+4’).

Για τους νικητές, ο Βαγγέλης Τάχος παρέταξε την ομάδα του με ένα 4-1-4-1 και τον Στούκα στο τέρμα, δεξιά τον Νίκο Αξιώτη, αριστερά τον Πασά και στόπερ τους Χάνο και Φώτου. Καθαρό αμυντικό χαφ ήταν ο Τάσος Τσούτσας, ως εσωτερικοί κεντρικοί χαφ αγωνίστηκαν οι Μόσιος και Κώστας Κολιαμήτρας, ενώ στα άκρα τοποθετήθηκαν οι Σταύρος Αξιώτης και Μιχολίτσης, αριστερά και δεξιά αντίστοιχα. Στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκε ο Τάσος Κολιαμήτρας.

Σύμφωνα, με τον Β. Τάχο, η ομάδα του ήταν καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ στο πρώτο μέρος ο έμπειρος τεχνικός θεωρεί πως το μόνο πρόβλημα ήταν η ουσία και η αποτελεσματικότητα στην τελική φάση των παικτών του. Στην επανάληψη, η Ακρόπολη ανέβασε σταδιακά την απόδοσή της, ο τεχνικός της άλλαξε το σύστημα της ομάδας του σε 4-3-3 και κυνήγησε το γκολ της νίκης. Και… ήρθε στο φινάλε, ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των 90’. Ο Κολυμήτρας εκτέλεσε το κόρνερ, με τον Μόσιο να μένει αφύλακτος εντός μικρής περιοχής και να μπαίνει με την… μπάλα στα δίχτυα, σπρώχνοντάς την με το στήθος στην εστία του Θησέα.

Το «κερασάκι στην τούρτα» ήρθε στο 94’ με πολύ όμορφο τέρμα του Μιχολίτση. Ο ακραίος χαφ της Ακρόπολης βρέθηκε εκτός περιοχής, πέρασε τον προσωπικό αντίπαλό του και πλάσαρε τον πορτιέρο της ομάδας της Αγριάς, κάνοντας το 2-0. Ξεκίνημα με το δεξί, λοιπόν, για την ομάδα του Βαγγέλη Τάχου, που επιστρέφει με τον καλύτερο τρόπο στο πρώτο τη τάξει πρωτάθλημα του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι είχαν χαμένη σημαντική ευκαιρία στο 72', με τον Στούκα να νικά τον Γκουγκούδη, ενώ διαμαρτύρονται για κόκκινη που δε δόθηκε σε παίκτη των γηπεδούχων, που κιτρινίστηκε. 

Last modified onSaturday, 24 September 2016 23:21