noodles volos banner

Χορταστική ισοπαλία 2-2 ανάμεσα σε ΑΕ Διμηνίου και Παγασητικό

Φάση από το σημερινό ματς με πρωταγωνιστές τους Στρούγγη και Γεωργιάδη Φάση από το σημερινό ματς με πρωταγωνιστές τους Στρούγγη και Γεωργιάδη

Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχθηκαν στο ΕΑΚ του Βόλου ΑΕ Διμηνίου και Παγασητικός στο μοναδικό ματς που έγινε για την 7η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ σήμερα και το οποίο αποζημίωσε τους θεατές με το θέαμα που παρακολούθησαν. 

Ο Παγασητικός προηγήθηκε στο 12’ με τον Λάιο με πλασέ στο πίσω δοκάρι μετά από φάουλ από τα αριστερά και προσωρινή απόκρουση αμυντικού. Ενώ ο Παγασητικός ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο, δόθηκε πέναλτι για χέρι του Στρούγγη σε σουτ του Γεωργιάδη, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα. Το αμφισβητούμενο πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Παπαϊωάννου για το 1-1.

Στο 33’ ο Παγασητικός ξαναπήρε κεφάλι στο σκορ με τον Γκατζούνα να βγάζει την κάθετη για τον Ρηγίνο κι αυτός στο τετ-α-τετ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η ΑΕ Διμηνίου είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 36’, όταν μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του ο Καλαμίδας βρέθηκε απέναντι από τον Καγιάννη, αλλά το διαγώνιο αριστερό του σουτ υπό πίεση πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι.

Στο 61’ ο Ζαρίφης αστόχησε σε τετ-α-τετ με ψηλοκρεμαστό πλασέ και τελικά το 2-2 έγινε για τους γηπεδούχους στο 65’ με καθαρό δεύτερο πέναλτι που κέρδισε ο Καμπέρης από τον Λάιο για σπρώξιμο και μετέτρεψε πάλι σε γκολ ο Παπαϊωάννου.

Οι δύο ομάδες δε συμβιβάστηκαν με το 2-2 και επεδίωκαν αμφότερες να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ένα τρίτο νικητήριο γκολ, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω σε πολλές περιπτώσεις. 

Στο 75’ και το 76’ χάθηκαν ο Παγασητικός δημιούργησε δύο μεγάλες φάσεις για το 2-3. Αρχικά από κόρνερ του Μυλωνά από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλον τον κόσμο και έχοντας φάλτσα πήρε κατεύθυνση προς τη δεξιά γωνία, αλλά αμυνόμενος της ΑΕΔ απομάκρυνε πάνω στη γραμμή.

Στην επόμενη φάση ο Ρηγίνος ξεπέρασε τον Τριανταφύλλου, που είχε βγει στα όρια της περιοχής του, αλλά όντας πλάγια αριστερά δε βρήκε εστία στο σουτ που έκανε και η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία, ενώ λίγο αργότερα ο Ρουμπάτης σούταρε, ο Τριανταφύλλου απέκρουσε και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. 

Στο 90’, τέλος, το σουτ του Χατζησταμάτη εκτός περιοχής πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια, με την ΑΕ Διμηνίου να έχει τις δικές της στιγμές πίεσης ειδικά σε στημένες φάσεις. 

ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Τριανταφύλλου, Παπαεμμανουηλίδης, Λούμπαρδος (61’ Λούμπαρδος), Παπαϊωάννου, Δημουλάς (34’ λ. τρ. Καμπέρης), Ζαρίφης, Χατζησταμάτης, Χαντζής, Καλαμίδας, Γεωργιάδης (77’ λ. τρ. Ανδρέου), Πετρόπουλος

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Καγιάννης, Μπερτζέμης, Μυλωνάς, Στρούγγης, Τσορμμπατζής, Λάιος, Γκατζούνας, Σίμος (85’ Ξηρομερίτης), Μπραχόλι (68’ Ρουμπάτης), Μπούρντα (46’ Καψιώτης), Ρηγίνος

Last modified onSunday, 06 November 2016 02:12