noodles volos banner

Γύρισε χαμένο ματς ο Θησέας, 2-2 με τον Παγασητικό

Δύο γκολ σημείωσε ο Βλάχος στο τέλος του παιχνιδιού Δύο γκολ σημείωσε ο Βλάχος στο τέλος του παιχνιδιού

Ένα χαμένο ματς κατάφερε και γύρισε ο Θησέας στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Παγασητικό στο ΕΑΚ του Βόλου, ο οποίος έληξε 2-2. Η ομάδα του Κώστα Παπαστεργίου ήταν πίσω στο σκορ από το 49’ με 0-2, έχοντας χαμένα τετ-α-τετ με Κόρμπα και Γιαννούλα, αλλά με τον υψηλόσωμο φορ Βλάχο, που είχε μπει στο ματς στο 62’, να «χτυπά» στο 86’ και το 89’ έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 31’ ο Β. Μιχαλόπουλος 0-1 με σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ και στο 49’ από το σημείο του πέναλτι ο Μυλωνάς έγραψε το 0-2.  Το πέναλτι καταλογίστηκε για ανατροπή  του Μούτου στον Σίμο.

Στο 74’ δόθηκε δεύτερη κίτρινη στον Μπραχόλι για αψιμαχία με τον Καραλόπουλο, που κι αυτός κιτρινίστηκε. Έτσι ο Παγασητικός συνέχισε με δέκα, κάτι που ο Θησέας εκμεταλλεύτηκε και με τα τέρματα του Βλάχου στο 86’ σε τετ-α-τετ και με πολύ κοντινό πλασέ  δεύτερη στο 89’ στο πίσω δοκάρι μετά από σέντρα από τη δεξιά πλευρά έκανε το 2-2.  Στο 92’ αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη ο Μούτος (η πρώτη στο πέναλτι) και αποβλήθηκε. Ένα λεπτό αργότερα ο Νικόπουλος έστειλε τις δύο ομάδες στ’ αποδυτήρια, αλλά θα μπορούσε να κρατήσει περισσότερο χρόνο καθυστερήσεις.

ΘΗΣΕΑΣ:  Σταμέλος, Ζάγκας, Αναστασίου, Γαρυφάλλου, Μούτος, Καραλόπουλος, Ακριβούσης (45' Ισά), Δαμάσκος (62' Βλάχος), Κόρμπας, Γκουγκούδης, Γιαννούλας (46' Βουρδάκης)

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Γ. Μιχαλόπουλος, Μπερτζέμης, Μυλωνάς, Β. Μιχαλόπουλος, Καψιώτης, Λάιος, Θάνος (67' Ρηγίνος), Γκατζούνας, Περιβολιώτης (85' Βαλέρα), Μπραχόλι, Σίμος (76' Ξηρομερίτης