noodles volos banner

Διπλό με 1-3 και … μπουζούκια για τον Γ.Σ. Αλμυρού

Ο Νασιακόπουλος άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη του ΓΣΑ Ο Νασιακόπουλος άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη του ΓΣΑ

Ιδανικά έχει κυλήσει μέχρι στιγμής η χρονιά για τον Γ.Σ. Αλμυρού, αφού μετά το σημερινό διπλό επί της Αγίας Παρασκευής με 1-3 στον τελευταίο αγώνα για το 2016, η ομάδα του Θάνου Θεοδώρου βρίσκεται στο +6 από τη δεύτερη θέση, ενώ έχει πάρει την πρόκριση για τους τέσσερις του Κυπέλλου. Μετά από τέτοια πορεία οι παίκτες θα το ρίξουν έξω και θα γλεντήσουν σήμερα το βράδυ στα μπουζούκια, με την ευχή αυτό να επαναληφθεί άλλες δύο φορές στη συνέχεια, μία για την κατάκτηση του Κυπέλλου και μία για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.  

Στο σημερινό ματς οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές ελλείψεις. Οι Καψιώτης, Δημουλάς, Πλαβός και Τσιάτσιος ήταν από τα δεξιά προς τ’ αριστερά στην άμυνα, με τον Κωτσιαρίδη να είναι ο μοναδικός αμυντικός μέσος. Μπροστά του ως επιθετικά χαφ αγωνίστηκαν οι Νασιακόπουλος και Ν. Βούλγαρης, ενώ στην επίθεση ήταν οι Κοντοβάς (δεξιά) και Φαράντος (αριστερά) και φορ ο Αραμπατζής.

Το 0-1 έγινε για τους Αλμυριώτες στο 25’ με ατομική ενέργεια και σουτ του Νασιακόπουλου, ενώ το 0-2 σημειώθηκε με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού. Ο Κοντοβάς έσπασε την μπάλα από τα δεξιά στο ύψος του πέναλτι για τον νεοεισελθόντα Παυλίδη, που με σουτ στο παραθυράκι σκόραρε. Στο 65’ ο Γυμναστικός εδραίωσε τη νίκη του με πέναλτι του Κοντοβά που κέρδισε ο Ν. Βούλγαρης και για το οποίο οι γηπεδούχοι υποστηρίζουν πως η ανατροπή έγινε λίγο έξω από την περιοχή, με τον παθόντα να πέφτει εντός αυτής.

Σε ό,τι αφορά την Αγία Παρασκευή είχε πολύ καλή στιγμή πριν το 0-1 με κεφαλιά του Καραγιάννη, ενώ μετά το 0-2  χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες με Μαλακασιώτη και Μαρμαρινό. Τελικά το 1-3 έγινε με πλασέ του Μαρμαρινού μετά από λανθασμένο διώξιμο του Χαλάτση στο 78’.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Κουτσιαρής, Γιάτσιος, Κούκιος, Σιγάλας, Λιάτσικος (78’ λ. τρ. Αγραφιώτης), Παπουτσής (46’ Μαρμαρινός), Παπακώστας, Καραγιάννης, Μαλακασιώτης, Γιαννούχος (63’ λ. τρ. Παναγιώτου)

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης, Καψιώτης, Δημουλάς, Πλαβός, Τσιάτσιος, Κωτσιαρίδης, Ν. Βούλγαρης, Νασιακόπουλος (57’ Παυλίδης), Κοντοβάς, Φαράντος (λ. τρ. 62’ Νικηφοράκης), Αραμπατζής

 

Last modified onSunday, 18 December 2016 01:59