noodles volos banner

Είχαν από ένα ημίχρονο Σκόπελος και Ακρόπολη

Φώτο από την αναχώρηση της Ακρόπολης από το νησί της Σκοπέλου Φώτο από την αναχώρηση της Ακρόπολης από το νησί της Σκοπέλου

Μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι ανάμεσα σε Σκόπελο και Ακρόπολη, που έγινε το Σάββατο τις 19.30 υπό το φως των προβολέων. Αυτό αποτυπώθηκε και στο γεγονός ότι οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, αλλά και στο τελικό 1-1. Για την Ακρόπολη, που ήταν ανώτερη στα πρώτα 45 λεπτά, έδωσε το προβάδισμα στο 25’ ο Παγώνης με κεφαλιά μετά από φάουλ του Τάσου Κολυμήτρα, ενώ το 1-1 έκανε ο Έλσον Σένκο στο 56’ που σούταρε εύστοχα από θέση μέσα αριστερά μετά την πάσα του Χισάι.

Η Ακρόπολη ευχαρίστησε τη Σκόπελο για την άψογη φιλοξενία, ενώ η Σκόπελος όλους τους φιλάθλους της που παρά το τσουχτερό κρύο βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου για να στηρίξουν με το χειροκρότημα τους τις προσπάθειες των παικτών.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ: Ταλαδιανός, Μαρσέλο, Ασημάκης, Καραθανάσης, Κονταξής (75' Καραγιώργος), Τριανταφύλλου (80' λ.τρ. Ρόκο), Χισάι, Γεωργίου, Σένκο, Ταφίλης, Χρυσοφός

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής, Αξιώτης, Πασιάς, Φ. Φώτου, Τσιάμης, Αν. Τσούτσας, Χρ. Τσούτσας, Αν. Κολυμήτρας, Παγώνης, Κ. Κολυμήτρας, Χάνος (15 λ. τρ. Παλάντζας)