noodles volos banner

Βγαίνουν τα δελτία των Γ. Βλιώρα και Β. Πούλιου στην Ακρόπολη

Τα δελτία δύο παικτών της Ακρόπολης με μεγάλες προοπτικές ετοιμάζονται, προκειμένου να αγωνιστούν στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ. Πρόκειται για τους 14χρονους Γιάννη Βλιώρα και Βασίλη Πούλιο, δύο αυθεντικά ταλέντα, που κάνουν προπόνηση με την πρώτη ομάδα από το καλοκαίρι και αναμένεται να πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής, ειδικά ο πρώτος, για να έχουν και παραστάσεις για του χρόνου.

Ο Βλιώρας, που έχει δοκιμαστεί στον Ολυμπιακό Πειραιώς, παίζει όλη την αριστερή πλευρά, είναι γρήγορος, δυνατός και με καλή σέντρα, ενώ χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια, αν και το καλό του είναι το αριστερό. Ο Πούλιος είναι δεκάρι και θα πάρει κι αυτός ευκαιρίες από δω και στο εξής.

Η Ακρόπολη εξάλλου πάντα είχε παράδοση στο να βγάζει παίκτες και ο τεχνικός της ομάδας Βαγγέλης Τσουκάλης (φωτό), που αποτελεί διαχρονικά το καλύτερο παράδειγμα γι' αυτό, θέλει να προωθήσει νέα παιδιά, κάτι που έκανε άλλωστε και στο παρελθόν, όπως με τον Σπύρο Γκάγκα, που τώρα αγωνίζεται στον Ρήγα Φεραίο. Εξάλλου, φέτος έχει αρκετές συμμετοχές και ο 16χρονος δεξιός χαφ Χρήστος Τσούτσας, τον οποίο εμπιστεύεται ο προπονητής του.

Μία-δύο προσθήκες, τέλος, θα γίνουν τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά ο κ. Τσουκάλης θέλει να δει πρώτα τους παίκτες που είναι υποψήφιοι να έρθουν στην ομάδα στις προπονήσεις, οι οποίες ωστόσο έχουν πάει πίσω λόγω της κακοκαιρίας.