noodles volos banner

Εύκολο απόγευμα για Διαγόρα, 4-0 τον Απόλλωνα

Το 3-0 έκανε σήμερα ο Κουβελάς Το 3-0 έκανε σήμερα ο Κουβελάς

Εύκολο απόγευμα για το Διαγόρα, που επικράτησε με 4-0 του Απόλλωνα Καναλιών στο Στεφανοβίκειο. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά, οι παίκτες του Μιχάλη Βαγγόπουλου έδειξαν τις προθέσεις τους με τον Πάσχο να σουτάρει ψηλοκρεμαστά (10'), στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ στο 20ο λεπτό, το δυνατό σουτ του Γάρου από το ύψος του πέναλτι σταμάτησε στο δοκάρι.

Ενα λεπτό αργότερα ήρθε το γκολ για το Διαγόρα. Ο Κουβελάς σέντραρε από τα αριστερά, ο Πάσχος με κεφαλιά βρήκε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Καραμανλής αρχικά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια εντός της εστίας, ανοίγοντας το σκορ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν με τους Πάσχο, Κουβελά, Γάρο και Καραπλιάγκο. Πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 42', ο Διαγόρας έκανε δύο τα τέρματά του. Ο Γάρος με κεφαλιά βρήκε τον Πάσχο, ο οποίος ανάμεσα από δύο αντιπάλους έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα.

Με την έναρξη του β' μέρους, οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη μία ευκαιρία. Συγκεκριμένα, στο 50' το σουτ του Καραπλιάγκου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Αυτό που δεν κατάφερε να πετύχει ο Καραπλιάγκος, το έπραξε ο Κουβελάς στο 52'. Πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του από τα αριστερά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Πάσχος με πλασέ από το ύψος του πέναλτι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Last modified onSunday, 05 March 2017 18:52