noodles volos banner

Ο Σκέμπι το γκολ της χρονιάς και η Σκιάθος το διπλό στην Αγ. Παρασκευή

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της σημείωσε η Σκιάθος στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, επικρατώντας με 1-3 της ομώνυμης γηπεδούχου ομάδας. Όλα τα γκολ επιτεύχθηκαν στο πρώτο μέρος, αλλά το τρίτο των νικητών κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το γκολ της χρονιάς, αφού ο τρόπος που μπήκε ήταν εντυπωσιακός, καθώς ο Σκέμπι κρέμασε από το ημικύκλιο του κέντρου και από τα 45 μέτρα τον Τσιτσιρίκο, που ήταν μακριά από την εστία του για το 1-3.

Πιο μπροστά και συγκεκριμένα στο 27’ ο Κόφφας ευνοήθηκε από την κόντρα στο τείχος στο απευθείας εκτελεσμένο φάουλ του Μαρμαρινού και βγήκε μόνος απέναντι από τον Παπάρα, τον οποίον πλάσαρε σωστά για το 1-0.

Πολύ γρήγορη ήρθε η ισοφάριση, καθώς στο 30’ ο Δημητρίου κατέβασε ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ από θέση μέσα δεξιά νίκησε τον Τσιτσιρίκο. Στο 34’ η Σκιάθος έκανε την πλήρη ανατροπή με ωραία ατομική προσπάθεια του Σκέμπι και εύστοχο αριστερό πλασέ έξω τη μικρή περιοχή, με τον Τσιτσιρίκο να βρίσκει την μπάλα, αλλά να μην μπορεί να γλιτώσει την παραβίαση της εστίας του. Στο 36’ ο ίδιος παίκτης έκανε, όπως αναφέραμε, το 1-3 και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.