noodles volos banner

Η απόδραση … των 11 για τον Ηρακλή Β.

Την ισοφάριση με φάουλ πέτυχε ο Ασλάνογλου Την ισοφάριση με φάουλ πέτυχε ο Ασλάνογλου

Με 11 παίκτες όλους κι όλους, εκ των οποίων ο Μανούσος και ο 15χρονος Γκινίδης έπαιζαν με πρόβλημα τραυματισμού, ο Ηρακλής Β. κατάφερε να νικήσει με σκορ 1-2 και μάλιστα με ανατροπή την Ακρόπολη, που επέλεξε να αγωνιστεί ως γηπεδούχος στη φυσική έδρα του αντιπάλου.

Στο πρώτο μέρος του αγώνα, που σε ορισμένα σημεία του είχε ένταση, η Ακρόπολη ήταν αυτή που σκόραρε με τον Τσουκάλη στο 17’ με προβολή, προηγούμενη με 1-0. Ωστόσο στην επανάληψη, η ομάδα του Κυριάκου Κοκκινάκη ανέτρεψε το σκορ με γκολ στο 60’ του Ασλάνογλου με απευθείας φάουλ και στο 75’ του Γούτσιου με προβολή μετά από σέντρα του Τζιόλα.

Οι Σεσκλιώτες θεωρούν ότι έπρεπε να είχαν καθαρίσει το ματς μετά το 1-0 στις ευκαιρίες που είχαν. Ο Ηρακλής είχε καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο έκανε τις φάσεις που του παρουσιάστηκαν  γκολ.

Ο Ηρακλής να σημειωθεί ότι διατήρησε το +9 από την επικίνδυνη ζώνη μετά το χθεσινό διπλό του Απόλλωνα Καναλίων. 

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής, Αξιώτης Ν., Παπαεμμανουηλίδης, Τσάμης (80’ Βλιώρας), Φ. Φώτου, Δ. Φώτου, Κολυμήτρας Κ., Κολυμήτρας Αν. Αξιώτης Στ. (85’ Ντόντος), Τσουκάλης Μ., Παγώνης (73’ Τσουκάλης Ν.)

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κεφαλάς, Λιόλιος, Κατσαμπέκης, Τζιόλας, Πριονιστής, Μπέσας, Γούτσιος, Τρελόπουλος, Μανούσος, Ασλάνογλου, Γκινίδης