noodles volos banner

Έβαλε τέσσερα στο πρώτο και μετά … άραξε ο Γ.Σ. Αλμυρού

Πιο άνετα δε γινόταν. Ο Γ.Σ. Αλμυρού νίκησε με 4-0 τον Ηρακλή, βάζοντας όλα τα γκολ στο πρώτο μέρος και στην επανάληψη πήγε στο ρελαντί, αφού ακολουθεί ο αγώνας για το Κύπελλο Ερασιτεχνών στις Σέρρες με την Ελπίδα Σκουτάρεως.

Στο 14’ ο Ακασού με πέναλτι, που κέρδισε ο Κοντοβάς από τον Πριονιστή, έκανε το 1-0, ενώ στο 27’ ο Φαράντος μπήκε από αριστερά στην περιοχή, έσπασε την  μπάλα στο ύψος του πέναλτι για τον Κωτσιαρίδη, που σούταρε. Ο Κεφαλάς απέκρουσε, αλλά πήρε το ριμπάουντ ο Κοντοβάς και έκανε το 2-0. Στο 43’ μετά από λάθος Λιόλιου και συνάμα λανθασμένη έξοδο του Κεφαλά, ο Φαράντος με διαγώνια κίνηση βρήκε την ευκαιρία να σουτάρει και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 45’ ο Κωτσιαρίδης με σουτ στη δεξιά κλωστή γωνία της αντίπαλης εστίας σημείωσε το 4-0, με την μπάλα να βρίσκει πρώτα το εσωτερικπο μέρος του δοκαριού.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταμέλος, Δημουλάς, Παυλίδης (53’ Πλαβός), Κόκκας, Κυριάκος (62’ Τσιάτσιος), Ακασού, Φαράντος,, Νασιακόπουλος, Κωτσιαρίδης, Βούλγαρης, Κοντοβάς (72’’ Πραττής)

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κεφαλάς,  Γούτσιος, Μανούσος (41’ Γκινίδης), Τζιώλας, Πριονιστής, Κατσαμπέκης, Λιάκος, Κιπτίου, Τρελόπουλος, Ασλάνογλου (80’ Μπέσας), Λιόλιος

Last modified onSaturday, 29 April 2017 18:07