noodles volos banner

Πρώτη εμφάνιση με δύο γκολ για τον 15χρονο Πάρη Χριστογιαννούλα

Δεν έχει συμπληρώσει ακόμη τα 15 του χρόνια, αφού έχει γεννηθεί τον Σεπτέμβριο του 2002 και στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τη φανέλα του Παγασητικού πέτυχε δύο  γκολ, εκπλήσσοντας τους πάντες.

Ο λόγος για τον πολύ ταλαντούχο Πάρη Χριστογιαννούλα, που παρότι η ομάδα του έχασε από τον Αίαντα Σούρπης στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος με 3-4, συγκέντρωσε πάνω του όλα τα βλέμματα, καθώς, μπαίνοντας στο γήπεδο στην επανάληψη βρήκε δύο φορές δίχτυα στο 60’ και το 71’, συμβάλλοντας στο ν’ ανατρέψει προσωρινά η ομάδα του το 1-2 σε 3-2, χωρίς όμως να μπορέσει να κρατήσει το υπέρ της σκορ.

Ο μικρός, που έχει αξιόλογα σωματικά προσόντα, αφού είναι ήδη 1.83, εκμεταλλεύτηκε τις μπαλιές των Μπερτζέμη και Βουρδάκη και σκόραρε, τρέχοντας να αφιερώσει τα τέρματα που σημείωσε στον πατέρα του, που είναι και γενικός αρχηγός της ομάδας.

Ο Πάρης δουλεύει πολύ και τελικά ανταμείφθηκε από τον προπονητή του Χρήστο Καψιώτη με την πρώτη του συμμετοχή, η οποία ήταν ονειρεμένη για τον πιτσιρικά. Να τονιστεί ότι ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Άνθιμο Γαζή και σίγουρα ο Βαγγέλης Τσουκάλης, τον οποίον συνάντησε στα πρώτα του βήματα και αμέσως μετά στην ακαδημία του Φοίνικα (που συνεργαζόταν με την ομάδα των Μηλεών) του έδωσε αρκετά εφόδια. 

Last modified onThursday, 18 May 2017 11:38