noodles volos banner

Τ. Λαγός: Συγχαρητήρια σε όλους στον Γ.Σ. Αλμυρού

Στον Αλμυρό για τα επινίκια του Γυμναστικού Συλλόγου, που ανέβηκε στη Γ’ Εθνική, βρέθηκε το Σάββατο ο Τάσος Λαγός και χάρηκε την επιτυχία της ομάδας, από την οποία έφυγε, για να πάει στον Παναθηναϊκό σε μικρή ηλικία.

Ο 25χρονος αμυντικός μέσος, που φόρεσε και τη φανέλα της φιέστας, μίλησε στο magnesiasports, δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές του φετινού νταμπλ και παραδεχόμενος ότι η φετινή σεζόν με τους Βιρτσμπούργκερ Κίκερς στη Β’ Γερμανίας δεν ήταν καλή για τον ίδιο, καθώς κατέγραψε μόλις πέντε συμμετοχές. Μάλιστα αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αναλυτικά η δήλωση που έκανε στο magnesiasports:

«Συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα γι’ αυτή τη σημαντική επιτυχία, στους ποδοσφαιριστές που έκαναν μία καλή χρονιά και κατέκτησαν δίκαια το νταμπλ και ένα μπράβο στη διοίκηση και τον κόσμο, που στάθηκαν όλη τη χρονιά δίπλα στους παίκτες.

Για μένα ήταν μία κακή χρονιά, καθώς έκανα λίγες συμμετοχές με την ομάδα μου στη Β’ Γερμανίας. Είχα διετές συμβόλαιο, αλλά με άφησαν ελεύθερο. Είναι νωρίς ακόμη για προτάσεις και για να γνωρίζω το πού θα είμαι τη νέα χρονιά, αλλά αφήνω ανοικτό το ενδεχόμενο να παραμείνω στη Γερμανία. Από μία κακή χρονιά πάντως, μπορείς να πάρεις κάποια θετικά».

Νίκος Μπιντέλας