noodles volos banner

Οι Επαγγελματίες του Αλμυρού συγχαίρουν τον Γ.Σ.Α.

Η Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για την άνοδο στη Γ’ Εθνική του Γυμναστικού. Αναλυτικά:

«Η Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού συγχαίρει εγκάρδια τους παίκτες, τους προπονητές, τη διοίκηση και τον φίλαθλο κόσμο του ιστορικού Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού, για την επάνοδο της ομάδας, έπειτα από πολλά χρόνια, στις εθνικές κατηγορίες με την άνοδό της στη Γ' Εθνική.

Ένα όνειρο πολλών ετών έγινε τη φετινή χρονιά πραγματικότητα χάρη στην πίστη, την υπομονή, την επιμονή, τον ενθουσιασμό και τη μεθοδική και αθόρυβη δουλειά όλων των εμπλεκόμενων με τον ιστορικό σύλλογο της πόλης μας.

Η σπουδαία επιτυχία του Γ.Σ.Α. αποδεικνύει τις μεγάλες δυνατότητες που διαθέτει σε έμψυχο υλικό η περιοχή μας, προκειμένου να προοδεύσει και να αναπτυχθεί σε όλους τους τομείς, αρκεί να υπάρχει το όραμα και ο κατάλληλος σχεδιασμός.

Η Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού θα σταθεί με όλες της τις δυνάμεις δίπλα στον ιστορικό Γυμναστικό Σύλλογο, με την ευχή και την προσδοκία η φετινή μεγάλη επιτυχία να είναι μόνο η αρχή μιας ακόμη πιο λαμπρής πορείας προς την κορυφή».