noodles volos banner

Πρόταση γάμου στην εκκίνηση του ράλι Αλμυρού

Η πανηγυρική έναρξη του 2ου Rally Almyros χθες Σάββατο 17 Ιουνίουδεν ήταν και τόσο συνηθισμένη, αφού περιελάμβανε ένα ... απρόοπτο: την πρόταση γάμου στην Αλεξάνδρα Τσιτσιγιάννη, η οποία συμμετέχει ως συνοδηγός του πατέρα της Τσιτσιγιάννη Θανάση στους αγώνες, από τον ... αντίπαλό τους σ' αυτούς Γρηγόρη Κορίνθιο.

Όπως αναφέρει το almyros.gr, o Γρηγόρης κατά την παρουσίαση του πληρώματος της Αλεξάνδρας τους έκλεισε τον δρόμο μπροστά στην αψίδα της εκκίνησης και απείλησε ότι δε θα φύγει, αν δεν πάρει μια απάντηση… Αν δηλαδή θα ήθελε η όμορφη συνοδηγός να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της μαζί του. Η Αλεξάνδρα, του έκανε ένα μικρό καψόνι ότι δεν άκουσε… Ο Γρηγόρης επανέλαβε και τελικά έλαβε την απάντηση… “θέλω Κορίνθιε”…

Έτσι σφραγίστηκε η πρόταση, με το δαχτυλίδι που της παρουσίασε γονατιστός δίπλα από την πόρτα του αυτοκινήτου της, ενώ η ίδια καθόταν στον ουρανό του αυτοκινήτου. Σαν σε ταινία, η Αλεξάνδρα δέχτηκε το δαχτυλίδι στο δάχτυλό της, ανέβηκαν και οι δυο πάνω στον ουρανό του αυτοκινήτου και φιλήθηκαν υπό το αυστηός βλέμμα του Θανάση Τσιτσιγιάννη. 

Ο Δήμαρχος Αλμυρού, Δημήτρης Εσερίδης, παρενέβη και πρότεινε ο γάμος να γίνει στον Αλμυρό. Οι διοργανωτές του ΟΜΑΘ από την πλευρά τους φαίνεται ότι τα ήξεραν όλα και βοήθησαν να στηθεί το σκηνικό.