noodles volos banner

Τάκης Καραδήμας: Ο Πύρασος σημαντικό κομμάτι της ζωής μου

Αποχαιρετιστήρια δήλωση έκανε στο σάιτ του Πυράσου ο Τάκης Καραδήμας, διοικητικός παράγοντας του συλλόγου για σχεδόν είκοσι χρόνια και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Με την αλλαγή στα διοικητικά του συλλόγου μας πριν λίγο καιρό, έκλεισε για εμένα ένας μεγάλος κύκλος παρουσίας στον Πύρασο. Θα έλεγα ότι ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1980 όταν πρωτοέπαιξα στην ομάδα και συνεχίστηκε μετά την αγωνιστική μου παρουσία, όταν κατείχα διάφορες θέσεις στο διοικητικό συμβούλιο για σχεδόν δύο δεκαετίες.

Θεωρώ ότι όλες οι διοικήσεις προσέφεραν τα μέγιστα στο σύλλογο κάτω από τις συνθήκες που υπήρχαν και κάθε παράγοντας έβαλε το δικό του λιθαράκι, ώστε η ομάδα να γίνεται καλύτερη, πιο οργανωμένη και να ανεβαίνει επίπεδο. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές και ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα, όλους τους παράγοντες με τους οποίους μαζί μοιραστήκαμε την αγωνία, τις επιδιώξεις, τις επιτυχίες αλλά και τις αποτυχίες, όλο τον φίλαθλο κόσμο που ενίσχυσε τον Πύρασο. Είμαι σίγουρος ότι η νέα διοίκηση θα συνεχίσει το έργο μας, ώστε να είμαστε περήφανοι γι’ αυτό το σύλλογο που για ορισμένους από εμάς, αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ζωής μας. Σας ευχαριστώ πολύ και θα τα λέμε πλέον στην κερκίδα του γηπέδου μας».