noodles volos banner

Ανανέωση τεσσάρων έμπειρων παικτών στον Σαρακηνό

O Γιάννης Κοντοβάς συνεχίζει στον Σαρακηνό O Γιάννης Κοντοβάς συνεχίζει στον Σαρακηνό

Μετά τη συγκρότηση σε σώμα της νέας διοίκησης του Σαρακηνού, με πρόεδρο τον κ. Δημήτρη Χρυσικό, ο Σαρακηνός έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό του για την επόμενη χρονιά. Ήδη ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα του Γιάννη Φασουράκη τέσσερις έμπειροι ποδοσφαιριστές και έπονται κι άλλοι, αφού οι συζητήσεις είναι σε καλό σημείο και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα μείνουν γύρω στους 15 ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ.

Συγκεκριμένα, τα κοκκινόμαυρα θα φορούν και του χρόνου οι Κοντοβάς (ένας παίκτης, τον οποίον θα ήθελαν όλες οι ομάδες της Α’ ΕΠΣΘ), Κωνσταντάκος (αγωνίζεται αρκετά χρόνια στην ομάδα και θεωρείται μία από τις σημαίες της), Γράντας και Κοντογιάννης (οι δύο τερματοφύλακες σχεδόν μοιράστηκαν τη σεζόν που τελείωσε τον χρόνο συμμετοχής και είχαν άψογη συνεργασία μεταξύ τους, συμπληρώνοντας ο ένας τον άλλον).

Ο Σαρακηνός θα είναι και φέτος δυνατός, με σκοπό να έχει μία πρωταγωνιστική πορεία, ενώ να σημειωθεί ότι από τις αρχές Ιουλίου θα είναι σε θέση οι άνθρωποι της ομάδας να ανακοινώσουν και τις πρώτες μεταγραφές. 

Last modified onTuesday, 27 June 2017 12:08