noodles volos banner

Με 10αρι και φορ θέλει να κλείσει τις μεταγραφές η Σκιάθος

Πολύ δυναμικά με ξεκάθαρο στόχο να πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν έχει κινηθεί η Σκιάθος στο μεταγραφικό παζάρι. Μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι Θέμης Νικολαΐδης από την Αμβρακία Κωστακιών (δεξιός μπακ χαφ), Ζήσης Μαλάκος (επιθετικός) και Νίκος Φιλιππούλης (αριστερός μπακ) από τον Δωτιέα Αγιάς, Βασίλης Ζαρίφης (αμυντικός χαφ) από τον Σαρακηνό, καθώς και οι Στέλιος Χρυσάνθης (αμυντικό χαφ), Χρήστος Αλεξίου (επιθετικό χαφ) και Εριόν Χυσάι (φορ) από τη Σκόπελο. Ο Χυσάι (φωτό) είναι και η 7η και τελευταία χρονικά μεταγραφή για τους νησιώτες.

Στα πλάνα διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας (η πρώτη κίνηση ήταν η ανανέωση με τον προπονητή Νίκο Τσιαντάκη, το έργο του οποίου πέρσι κρίθηκε επιτυχημένο) είναι να αποκτηθούν ακόμη ένα 10αρι και ένας κλασικός φορ, για να κλείσουν οι μεταγραφές. Μέχρι στιγμής θυμίζουμε ότι επισήμως έχει αποχωρήσει μόνο ο Δημητρίου. 

Γενικότερα, επικρατεί ενθουσιασμός για τις μέχρι στιγμής κινήσεις της διοίκησης με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Μιτζέλο, ενώ υπάρχει μία ξεκάθαρη διάθεση της κοινωνίας του νησιού να βοηθήσει την όλη προσπάθεια με την αγορά της κάρτας μέλους του συλλόγου.  

Last modified onSaturday, 22 July 2017 18:25