noodles volos banner

Ο Γιώργος Τσάμης μετά από δύο χρόνια ξανά στον Πύρασο

Ένας ποδοσφαιριστής που βγήκε από την ακαδημία του Πυράσου και ήταν στο ρόστερ της πρώτης ομάδας τη διετία 2013-15, πριν πάει στην Κ20 του Πανθρακικού στη Σούπερ Λιγκ, επιστρέφει στον Πύρασο. Ο λόγος για τον 18χρονο Γιώργο Τσάμη, που πέρσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ακρόπολης. Η ανακοίνωση:

“Με μεγάλη χαρά μας, ανακοινώνουμε πως ο Γιώργος Τσάμης επιστρέφει στο σπίτι του. Γέννημα-θρέμμα του Πυράσου από την ακαδημία του συλλόγου μας, αγωνίζεται στην άμυνα ως δεξιός μπακ και κεντρικός μπακ. Τη σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Νέων της Σούπερ Λιγκ με τη φανέλα του Πανθρακικού, ενώ πέρυσι 2016-17 είχε μια γεμάτη σε συμμετοχές σεζόν με τη φανέλα της Ακρόπολης Σέσκλου. Είναι ένας από τους παίκτες κάτω των 21 ετών που θα βρίσκονται στο ρόστερ του Πυράσου και υπολογίζει σημαντικά η τεχνική ηγεσία. Γιώργο, καλωσήρθες ξανά μαζί μας, στην ομάδα σου… Θερμές ευχαριστίες στη διοίκηση της Ακρόπολης Σέσκλου για την άριστη συνεργασία στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του νεαρού ποδοσφαιριστή”.

Ο Γιώργος Τσάμης είχε αγωνιστεί στις 19/4/15 στον αγώνα Πύρασος-Θεσπρωτός 2-0 για τη Γ’ Εθνική, μπαίνοντας ως αλλαγή στο τέλος της αναμέτρησης. 

Last modified onMonday, 31 July 2017 11:51