noodles volos banner

Ικανοποίηση στον Θησέα, που πήρε και Σπύρο Ζάγκα

Ο Σπύρος Ζάγκας Ο Σπύρος Ζάγκας

Σε πολύ καλό δρόμο έδειξε ότι βρίσκεται ο Θησέας, που μπορεί να ηττήθηκε από τον Ν.Π.Σ. Βόλος με 3-0 στην Πορταριά σε φιλικό το Σάββατο, αλλά η ομάδα της Αγριάς είχε πολύ θετική εικόνα με δεδομένο ότι η προετοιμασία έχει αρχίσει στις 31 Ιουλίου και ότι υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες, τη στιγμή μάλιστα που υπήρχαν και απουσίες, όπως των Γκουγκούδη, Βλάχου, Μερμύγγη, Κουρίτα.

Τελευταία μεταγραφή για τον Θησέα είναι ο Σπύρος Ζάγκας, που μετά την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους πέρσι με την Αγία Άννα, φέτος θα συνεχίσει στους πράσινους, όπου θα συναντήσει και τον αδερφό του Θωμά.

Ο Θησέας στο φιλικό του Σαββάτου έπαιξε με τον Στούκα κάτω από τα δοκάρια σε όλο το ματς, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες ήταν διαφορετικοί ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο μέρος. Στο α’ 45λεπτο στην άμυνα τοποθετήθηκαν οι Ρουκάς, Αναστασίου στα πλάγια και Ιωάννου, Μοράλες στο κέντρο. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ήταν οι Τανάγιας, Κοτζαθανάσης και Ισά, ενώ στα πλάγια κινούνταν οι Θωμάς Ζάγκας (δεξιά) καιΣφάκας (αριστερά), με τον Αντζούρη φορ.

Στην επανάληψη Ακριβούσης, Μούτος (ακραίοι), Γαρυφάλλου, Καραλόπουλος (στόπερ) ήταν η αμυντική τετράδα, ενώ στο κέντρο οι Γιαννούλας, Καλαμάτας είχαν ανασταλτικό ρόλο, ο Δουλάς έπαιζε μπροστά τους, ο Τσεκούρας με τον Σπύρο Ζάγκα στις πτέρυγες και ο Πλόχας στην επίθεση. Αλλαγή στα μισά του δευτέρου μέρους μπήκε ο Μπαρδόκου στη θέση του Τσεκούρα.