noodles volos banner

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην ακαδημία του Πυράσου

Οι εγγραφές στην ακαδημία του Πυράσου άρχισαν από σήμερα Πέμπτη (17/8). Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του συλλόγου "καθημερινά, οι γονείς μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του συλλόγου, όπου θα τους περιμένει ο αντιπρόεδρος Θανάσης Γκόλιας, ο οποίος είναι ο υπεύθυνος της ακαδημίας. Οι ώρες των εγγραφών είναι 9:00-10:00 το πρωί και 17:30-18:30 το απόγευμα, ενώ το τηλέφωνο του κ. Γκόλια, για οποιαδήποτε πληροφορία, είναι το 6970-794070. Τη σεζόν 2017-18, προπονητές στα τμήματα υποδομής θα είναι οι Στέλιος Αρσένος, Γιώργος Δανόπουλος, Γιώργος Ράλλης, Γιάννης Κοντογιάννης και Χρήστος Κερατίνης. Οι τέσσερις από τους πέντε έχουν τιμήσει τη φανέλα του Πυράσου, έχουν εργαστεί ξανά στην ακαδημία μας, οι τρεις πρώτοι αποτελούν το τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδος και οι δύο τελευταίοι είναι καθηγητές φυσικής αγωγής.

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης της ακαδημίας, η διοίκηση του Πυράσου ζητά τη συνεργασία με τους γονείς, ώστε να συνεχιστεί αυτή η εξαιρετική σχέση που διαχρονικά αποτελεί …κυψέλη αθλητισμού, διαπαιδαγώγησης και κοινωνικοποίησης των παιδιών της Νέας Αγχιάλου και των γύρω περιοχών. Η ακαδημία του Πυράσου άρχισε να λειτουργεί στα μέσα της δεκαετίας του 1980 υπό την ευθύνη του αείμνηστου Κώστα Τζουμερκιώτη.

Πιο πριν, οι νεαροί παίκτες αποτελούσαν τη λεγόμενη Β’ ομάδα, η οποία μάλιστα τη δεκαετία του 1970 χάρισε στο σύλλογό μας δύο πρωταθλήματα ΕΠΣΘ. Από την ακαδημία έχουν περάσει χιλιάδες παιδιά που συνέδεσαν τα παιδικά τους χρόνια με όμορφες στιγμές, φιλίες κι αξέχαστες αναμνήσεις. Η προηγούμενη διοίκηση, για έντεκα έτη, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα τμήματα υποδομής και στην καλύτερη οργάνωσή τους και αυτή που προέκυψε από τις εκλογές του Μαΐου, έχει βασική επιδίωξη να συνεχίσει με την ίδια φιλοσοφία, προχωρώντας παράλληλα σε διάφορες πρωτοβουλίες για ακόμη καλύτερη λειτουργία της ακαδημίας που αποτελεί το μέλλον της ομάδος μας αναφορικά με το έμψυχο δυναμικό αλλά παράλληλα και διέξοδο υγιούς αθλητισμού για τα παιδιά της πόλης μας".