noodles volos banner

Με αυτογκόλ κρίθηκε το Θησέας-Σαρακηνός 1-0

Με αυτογκόλ του Γιαμαλή στο 58’, για το οποίο περισσότερο την ευθύνη φέρει ο Γράντας, αλλά και σε μεγάλο βαθμό ο αγωνιστικός χώρος, κρίθηκε το ντέρμπι Θησέας-Σαρακηνός στο γήπεδο της Αγριάς, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 1-0 και να φτάνουν τους επτά βαθμούς σε τρεις αγώνες.

Στο πρώτο μέρος ξεχώρισαν η κεφαλιά του Παπαστεργίου για λογαριασμό του Σαρακηνού, που πέρασε λίγο άουτ, και η κοντινή προβολή Σφάκα από το ύψος της μικρής περιοχής, που δε βρήκε στόχο.

Στο 58’ σημειώθηκε αυτογκόλ για … highlight, αφού ο Γιαμαλής γύρισε την μπάλα για τον Γράντα, αλλά αυτή βρήκε σε ένα … εξόγκωμα του γηπέδου, ξεγέλασε τον Γράντα, που δεν μπόρεσε να κοντρολάρει με τα πόδια και κατέληξε στα δίχτυα (1-0). Το αναπάντεχο γκολ αφιερώθηκε από τους παίκτες του Θησέα στον Θέμη Κλειτσογιάννη. 

Στο 69’ ο Γιαμαλής έπιασε ένα φοβερό αριστερό σουτ από τα 35 μέτρα κα ανάγκασε σε δύσκολη επέμβαση στο ύψος του οριζόντιου δοκαριού τον Καγιάννη, που έδιωξε σε κόρνερ. Ο Καγιάννης στο 76’ έδειξε και πάλι τα αντανακλαστικά του, αφού εκτινάχθηκε στη δεξιά του γωνία και απομάκρυνε εντυπωσιακά το μακρινό απευθείας εκτελεσμένο φάουλ του Κοντοβά από τον άξονα.

Στο 80’ το αξιόλογο σουτ του Βλάχου εκτός περιοχής έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι, τη στιγμή που ο Γράντας είχε πέσει σωστά και είχε καλύψει τη γωνία του. Ακολούθως στο 87’ ο Κοτζαθανάσης έπιασε με τη μία με το αριστερό το σουτ μέσα από την περιοχή μετά το κόρνερ του Γιαννούλα, που έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 92’ αποβλήθηκε ο Ρέλλος για τον Σαρακηνό με απευθείας κόκκινη για μαρκάρισμα λίγο κάτω από το κέντρο στον Μίλτο, που θα έφευγε μόνος του, αν περνούσε. Πάντως, ο διαιτητής Τασιόπουλος εξάντλησε την αυστηρότητά του, αφού η φάση έγινε 40 μέτρα μακριά από την εστία των φιλοξενούμενων.