noodles volos banner

Ανακοίνωσε επίσημα Βούλγαρη και Σένκο ο Άνθιμος Γαζής

Ο Βούλγαρης με τη φανέλα της προηγούμενης ομάδας του Α.Ε. 2002 Ο Βούλγαρης με τη φανέλα της προηγούμενης ομάδας του Α.Ε. 2002

Την απόκτητη του αμυντικού Κώστα Βούλγαρη και του ακραίου επιθετικού Έλσον Σένκο ανακοίνωσε και επίσημα ο Άνθιμος Γαζής, αφού οι δυο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, που έπαιζαν σε ΑΕ 2002 και Σκόπελο αντίστοιχα, έκαναν ήδη το ντεμπούτο τους στο νικηφόρο ματς της ομάδας πριν 15 μέρες με την Ακρόπολη. 

Και οι δυο νεαροί ξεκίνησαν ως βασικοί και είχαν καταλυτική συμβολή στην πρώτη φετινή επιτυχία της ομάδας, ενώ να σημειωθεί ότι είχαν κι άλλες προτάσεις στα χέρια τους, αλλά τελικά επέλεξαν τον Άνθιμο Γαζή. 

Ο Βούλγαρης είναι 17 χρόνων, είναι Μηλιώτης και διακρίνεται για την τεχνική του κατάρτιση και το δυναμικό του παίξιμο. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει αρκετά παιχνίδια στην πλάτη του, όντας ως ο βασικός δεξιός οπισθοφύλακας της ΑΕ 2002 τα τελευταία δυο χρόνια. Ο Σένκο είναι 19 χρόνων, ενώ διαθέτει ταχύτητα και έφεση στο σκοράρισμα  επιθετικός και πέρυσι έκανε γεμάτη χρονιά με τη Σκόπελο με 26 αγώνες (όλες ως βασικός) και 6 γκολ.

Μ’ αυτές τις δυο προσθήκες η διοίκηση της πηλιορείτικης ομάδας συνεχίζει να επενδύει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ενώ ενισχύει και το ντόπιο στοιχείο. 

Last modified onThursday, 02 November 2017 21:03