noodles volos banner

Διακοπή στο Πύρασος-Σαρακηνός, ισοπαλίες για Θησέα και Διαγόρα

Ένα ασυνήθιστο γεγονός συνέβη στο γήπεδο της Αγχιάλου, αφού το ματς του Πυράσου με τον Σαρακηνό διακόπηκε στο 40’ από τον διαιτητή Καλατζή, καθώς οπαδός του Πυράσου μετά την κόκκινη που έβγαλε στον Κατή κι ενώ το σκορ ήταν 0-1 από το 3’ με γκολ του Κοντοβά, πήδηξε τα κάγκελα, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε εναντίον του. Σε ό,τι αφορά τη φάση της αποβολής οι γηπεδούχοι ισχυρίζονται ότι ο διαιτητής συγκρούστηκε κατά λάθος με τον Κατή και ο άρων του αγώνα θεώρησε ότι του επιτέθηκε. 

Στον Πτελεό χωρίς τέρματα έληξε το ματς ανάμεσα σε Πρωτεσίλαο και Θησέα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι με τον Ισά στο 80’, ενώ ψαλιδάκι του Ιωάννου στο 85’ πέρασε άουτ. Μετά τη λήξη επικράτησε μεγάλη ένταση και έπεσε ξύλο ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, με τους κ.κ. Λασκαράκη και Βελάνη να είναι αυτόπτες μάρτυρες των όσων απαράδεκτων έγιναν. Κατά τη διάρκεια του ματς τραυματίστηκε ο Νικογιάννης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. 

Στη Σκιάθο η τοπική ομάδα έκοψε βαθμούς από τον Διαγόρα, που δεν μπόρεσε να μειώσει τη διαφορά από τον Θησέα εν αναμονή και της ανακοίνωσης της απόφασης για τη γνωστή ένσταση στο ματς Πύρασος-Θησέας. Το 1-1 διαμορφώθηκε με τα τέρματα του Γραβάνη στο 25’ και του Πάσχου στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους  μετά από ασίστ του Κουβελά, ο οποίος είδε δικό του γκολ να ακυρώνεται. Στο 5’ η Σκιάθος ζήτησε πέναλτι και στο 60’ ο Γουτούλης των φιλοξενούμενων είχε δοκάρι.

"Διπλό" του Μαγνησιακού στην έδρα του Παγασητικού, με το "αγγλικό" σκορ 3-5. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 5' με τέρμα του Σίμου, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν δέκα λεπτά αργότερα με το απευθείας χτύπημα φάουλ του Λιάρου. Ο Μαγνησιακός πέτυχε την ανατροπή γρήγορα, όταν ο Θεοδωρόπουλος, με δύο προσωπικά του τέρματα στο 30' και στο 35' διαμόρφωσε το 1-3, με τον Παγασητικό να "βγάζει αντίδραση" πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, μειώνοντας σε 2-3 με τον Ρουσά στο 41'. Η ομάδα του Βασίλη Πανόπουλου όμως πέτυχε τέταρτο γκολ στο 48', με τον Μάιπα, ύστερα από όμορφη ασίστ του Λιάρου. Στο 70', ο Μαγνησιακός έκανε το 2-5, με γκολ του Θεοδωρόπολου που πέτυχε το "χατ-τρικ", ενώ το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Βαγγέλη Τάχου ήταν να μειώσει σε 3-5 στο 80', με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σίμου. Αξίζει να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές, ύστερα από την αποβολή του Μαγιόγλου στο 73'.

Στη Σούρπη ο τοπικός Αίας κέρδισε με 1-0 τον Ηρακλή με γκολ του Παπανικολόπουλου με σουτ μετά από ατομική προσπάθεια από θέση μέσα δεξιά.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στα ματς της Α' ΕΠΣΘ την Κυριακή (4/3):

Αίας- Ηρακλής Β. 1-0

Σκιάθος- Διαγόρας 1-1

Πρωτεσίλαος- Θησέας 0-0

Παγασητικός- Μαγνησιακός 3-5

Πύρασος- Σαρακηνός διεκόπη στο 40' 

 

 

Last modified onSunday, 04 March 2018 22:06