noodles volos banner

Τα φιλικά της Δάφνης - Κάλεσμα για εγγραφές στην ακαδημία

Συνεχίζονται σήμερα (18:00) στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου της Νεάπολης οι προπονήσεις, που αφορούν κυρίως τους νεαρότερους σε ηλικία παίκτες της ομάδας, καθώς επίσης και αυτούς που επιθυμούν να ενταχθούν στο δυναμικό της. Οι πρώτες εντυπώσεις από αυτή την επαφή παικτών-προπονητή είναι πολύ ικανοποιητικές, με συνέπεια να υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη για την ποιότητα των υπαρχόντων παικτών, όπως και η πεποίθηση ότι οι νεαροί παίκτες που δοκιμάζονται, μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις.
Παράλληλα συνεχίζεται η προσπάθεια για την απόκτηση δύο παικτών, για κάλυψη των κενών που υπάρχουν, ενώ έχουν ήδη αποκτηθεί παίκτες οι οποίοι θα ανακοινωθούν όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ. Η προετοιμασία όπως έχει γίνει γνωστό, αρχίζει επίσημα τη Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014, με την πλήρη ενσωμάτωση όλων των παικτών. Στα πλαίσια της προετοιμασίας έχουν κλειστεί πέντε φιλικοί αγώνες, με την ομάδα να φιλοξενείται σε όλους, μέχρι να παραδοθεί από τους υπευθύνους του Σταδίου Νεάπολης ο αγωνιστικός χώρος για αγώνες.

Τα φιλικά της Δάφνης είναι στις 14/8 με την Αγία Παρασκευή, στις 20/8 με τον Ηρακλή Βόλου, στις 27/8 με την ΑΕ 2002, στις 3/9 με τον Αετό Κερασιάς και στις 7/9 με τον Άρη Μελισσατίκων. Σε αυτά πιθανό να προστεθεί ένα ακόμη στην περίπτωση που δοθεί έγκαιρα ο αγωνιστικός χώρος.

Από το περσινό δυναμικό ανανέωσε επίσης και ο Ντένης Φέϊζο, ενώ προσφάτως αποχώρησαν οι Πάνος Σιδηρόπουλος και Αποστόλης Κουλάκογλου οι οποίοι μεταγράφηκαν ο μεν πρώτος στον Πύρασο, ο δε δεύτερος σε ομάδα των Φαρσάλων. 

Ταυτόχρονα με την έναρξη της προετοιμασίας ξεκινά και η οργάνωση των τμημάτων υποδομής, για το λόγο αυτό, καλούνται οι γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο σύλλογο μας, να προσέρχονται καθημερινά στα γραφεία που βρίσκονται στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης καθημερινά από 18:00-20:00 για ενημέρωση. Η κλήση αφορά παιδιά γεννημένα τα έτη 2001-2007.

Last modified onThursday, 31 July 2014 16:07