noodles volos banner

Συμπλήρωσε δεκάδα μεταγραφών ο Απόλλων Καναλίων

Με τρεις μεταγραφές την τελευταία ημέρα και συνολικά δέκα έκλεισε το ρόστερ του Απόλλωνα Καναλίων για την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Με την κυανόλευκη φανέλα θα αγωνίζονται οι Γιάννης Κερμελής και Σταμάτης Γκουρμάς, 19 και 18 ετών αντιστοίχως που παίζουν ως μεσοεπιθετικοί και ήταν στον ΑΟ Σκοπέλου, καθώς επίσης και ο 31χρονος Δημήτρης Κακαλές ο οποίος κατάγεται από τα Κανάλια κι επιστρέφει στην ομάδα του χωριού του ύστερα από θητεία στον Αετό Κερασιάς.
Μάλιστα η διοίκηση του Απόλλωνα, με ανακοίνωσή της, ευχαριστεί τη διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου για την άψογη συνεργασία στη μεταγραφή του Κελεσίδη και την αντίστοιχη του ΑΟ Σκοπέλου επίσης για τις άριστες σχέσεις και τις μεταγραφές των δύο νεαρών παικτών. Επιπροσθέτως, συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές Χάρη Κακαλέ και Δημήτρη Καλαμίδα για την επιτυχία της εισαγωγής τους σε ΑΕΙ-ΤΕΙ.
Υπενθυμίζουμε ότι εκτός από τους τρεις παίκτες που προαναφέραμε, στο σύλλογο των Καναλίων νέα πρόσωπα, εκτός του προπονητή Κώστα Ρέππου, είναι ακόμη: ο 18χρονος Χρήστος Κελεσίδης (από την ομάδα Νέων της ΠΑΕ Νίκη), ο έμπειρος επιθετικός Αποστόλης Καραδήμος (από τον Αετό), ο τερματοφύλακας 
Θανάσης Καρπούζας (από τον Αετό), ο 29χρονος αμυντικός χαφ Αναστάσιος Παναγιωτάκης (από τον ΑΟ Ζέφυρος Αιγάλεω), ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός Κώστας Χρυσός (από ομάδα της Αθήνας), ο 17χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Ζαμάνης (δανεικός από τον Σαρακηνό) και ο 24χρονος μέσος Μιχάλης Παπαπορφυρίου (από τους Νέους Αθλητές Νίκης).