noodles volos banner

Κένταυρος-Αργοναύτες 5-1

Μεγάλη επιτυχία για τον Κένταυρο. Κέρδισε 5-1 τους Αργοναύτες στο γήπεδο της Γατζέας και είναι η πρώτη νίκη ύστερα από αρκετό καιρό μιας και την περασμένη σεζόν η ομάδα της Αργαλαστής δεν είχε πανηγυρίσει τρίποντο! Και όχι μόνο κέρδισε, αλλά το έκανε με εντυπωσιακό τρόπο... Με λόμπα ο Μπογδανίδης άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό που παρέμεινε μέχρι το 52' όταν ο Τηγανόπουλος ισοφάρισε. Τρία λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά αυτή τη φορά άθελά του στο τέρμα της ομάδας του, προσπαθώντας να κόψει μακρινό φάουλ του Πάπου. Το 3-1 έγινε στο 65 με καρφωτή κεφαλιά του Τζήκα, το 4-1 ο Μπογδανίδης στο 85' και το 5-1 στο φινάλε με σουτ στην κίνηση του Βαρσαμά. 
Ο Κένταυρος είχε χαμένο πέναλτι στο 79' με τον Μπογδανίδη που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ δοκάρι για τους Αργοναύτες σε σουτ του Γαρυφάλλου στο 56'. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Τηγανόπουλος αποβλήθηκε με δύο "μαζεμένες" κίτρινες κάρτες στο 76' για έντονη διαμαρτυρία προς το διαιτητή.

Συνθέσεις:
Κένταυρος Ν.Π.: Πότσκα, Λιάτζουρας (30' λ.τρ. Χουχονίκος), Εκταρίδης, Πάπος, Β. Γώγος, Βαρσαμάς, Ντένις, Πανούλας (46' Πανάρετος), Τζήκας, Μπογδανίδης, Παπαμαρκάκης (82' Παπαδημητρίου).
Αργοναύτες: Χρηστακόπουλος, Βρυνιώτης (40 λ.τρ Αλίαζ-60' Πατσίλης), Καράγγελος (80' Ροδίτης), Ρήγας, Ψαθάς, Καλαμάς, Δημητρίου, Τηγανόπουλος, Χρ. Ζάρρας, Γαρυφάλλου, Ευαγγ. Ζάρρας.