noodles volos banner

Η 5η ημέρα της Β' ΕΠΣΘ

πηγή ΑΟ Δάφνη πηγή ΑΟ Δάφνη

Τρία ματς το Σάββατο και δύο την Κυριακή περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στη Β' Τοπική Κατηγορία που τη φετινή σεζόν έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς τα τέσσερα εισιτήρια ανόδου έχουν ανοίξει ...την όρεξη σε πολλές ομάδες. Το Σάββατο, η Δάφνη υποδέχεται τον Παγασητικό σε άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση. Τρεις νίκες για την ομάδα του Σταύρου Σταμπουλή που κάλυψε την τιμωρία από την περασμένη σεζόν και βάζει πλώρη για την κορυφή, δυνατός ο Παγασητικός που έχασε για πρώτη φορά την προηγούμενη αγωνιστική στο φινάλε του αγώνα του στα Κανάλια.
Ο Τοξότης φιλοξενεί τον Ελευθεριακό με στόχο να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα και να διατηρηθεί εντός τετράδας, ενώ η πρωτοπόρος Σκόπελος που έχει το απόλυτο των βαθμών (τέσσερις νίκες με 14 γκολ επίθεση) φιλοξενεί τον Απόλλωνα στο ματς που θα γίνει υπό το φως των προβολέων. Ο σύλλογος των Καναλίων ξεκίνησε με δύο ήττες αλλά δείχνει ανεβασμένος καθώς κέρδισε τα δύο τελευταία του παιχνίδια.
Το πρωί της Κυριακής, ο Άνθιμος Γαζής θα παίξει για την πρώτη του νίκη κόντρτα στον Κένταυριο που έκανε την έκπληξη την περασμένη εβδομάδα, ενώ το απόγευμα οι Αργοναύτες που ακόμη δεν έχουν βαθμό, υποδέχονται στη Σούρπη τον Πηλέα που αγωνίζεται για πρώτη φορά εκτός έδρας. Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει η Ακρόπολη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σάββατο
Δάφνη-Παγασητικός, γήπεδο Νεαπόλεως στις 15:00
Τοξότης-Ελευθεριακός, βοηθητικό γήπεδο ΕΑΚ στις 15:00
Σκόπελος-Απόλλων Καν., γήπεδο Σκοπέλου στις 19:00
Κυριακή
Άνθιμος Γαζής-Κένταυρος ΝΠ, γήπεδο Αγ. Γεωργίου Νηλείας στις 11:00
Αργοναύτες- Πηλέας, γήπεδο Σούρπης στις 15:00