noodles volos banner

Φινάλε α' γύρου με ντέρμπι κορυφής

Επιστροφή στη δράση για τις ομάδες της Β' ΕΠΣΘ ύστερα από το προηγούμενο ξεκούραστο Σαββατοκύριακο, με τις αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής που είναι η τελευταία του πρώτου γύρου και περιλαμβάνει το ντέρμπι κορυφής.

Μοναδικό παιχνίδι το Σάββατο αυτό στο γήπεδο της Γατζέας ανάμεσα στον Κένταυρο και τον Τοξότη, με τους γηπεδούχους να αναζητούν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα και τους φιλοξενούμενους να έχουν μεγαλύτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού κυνηγούν το δεύτερο διπλό που θα τους ανεβάσει βαθμολογικά κοντά στην προνομιούχο τετράδα.

Το πρωί της Κυριακής, στις 10:00 ο Παγασητικός υποδέχεται τους Αργοναύτες. Η ομάδα του Γιώργου Καραμίχαλου δεν έχει περιθώρια για απώλεια βαθμών εάν θέλει να διεκδικήσει την άνοδο κόντρα στο σύλλογο της Αμαλιάπολης που ακόμη δεν έχει κερδίσει στο φετινό πρωτάθλημα. Μία ώρα αργότερα έχουμε σέντρα στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Πηλέα και Σκόπελο. Το σύνολο του Σούλη Κατσικαδάμου φιγουράρει σταθερά ψηλά, στη 2η θέση με 19 βαθμούς και έξι νίκες, ενώ αυτό του Γιάννη Γλύκου είναι στην κορυφή από το ξεκίνημα με 22 πόντους και επτά τρίποντα.

Το απόγευμα στις 15:00 τα δύο άλλα ματς. Ο Ελευθεριακός κοντράρεται με την Ακρόπολη. Με τρεις νίκες η ομάδα του Ελευθεριακού, δεν αποτελεί εύκολο αντίπαλο, η Ακρόπολη αναζητάει την τέταρτη εκτός έδρας νίκη για να πλασαριστεί στην τετράδα με τη λήξη του πρώτου γύρου.

Τέλος, αμφίρροπη αναμέτρηση είναι αυτή στα Κανάλια μεταξύ του τοπικού Απόλλωνα και του Άνθιμου Γαζή, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στο +3 και να θέλουν νέα νίκη που θα τους εδραιώσει ψηλά. Ρεπό στο φινάλε του πρώτου γύρου έχει η Δάφνη.