noodles volos banner

"Παίκτες και προπονητής μάς έκαναν περήφανους"

Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ο Άνθιμος Γαζής θέλησε να αποχαιρετήσει τη σεζόν δίνοντας συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη των σωματείων και εξάροντας την κόσμια συμπεριφορά των παικτών του δικού του συλλόγου στους αγωνιστικούς χώρους, με την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Με το τέλος της φετινής αγωνιστικής χρονιάς θέλουμε να συγχαρούμε την ΕΠΣΘ, όλες τις ομάδες, όλους τους ποδοσφαιριστές, όλους τους προπονητές, όλους τους παράγοντες, όλους τους διαιτητές για τον έντιμο αγώνα που κατέβαλλαν, είτε πέτυχαν τους αγωνιστικούς τους στόχους είτε όχι, καθώς αυτό που μετράει είναι ότι στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε καταφέρνουμε με αγάπη, μεράκι και πολύ κόπο να κρατήσουμε όλοι μαζί ζωντανό το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ενώ οι σχέσεις που δημιουργούνται από όλη αυτή την προσπάθεια είναι αυτά που μένουν.
Βέβαια, οφείλουμε να συγχαρούμε δημοσίως τους ποδοσφαιριστές μας και τον προπονητή μας κ. Κουρούπη που μας κάνουν υπερήφανους, γιατί μπορεί να μην πέτυχαν τον αγωνιστικό μας στόχο και την άνοδο στην Α’ Τοπική, όμως κατέκτησαν το «κύπελλο ήθους» αφού για δεύτερη σερί σεζόν δεν έδωσαν το παραμικρό δικαίωμα ενώ δεν δέχθηκαν ούτε μια κάρτα! Παρά μόνο έδιναν Κάθε Κυριακή τον καλύτερο τους εαυτό μέσα στο γήπεδο, πάντα σύμφωνα με τους κανόνες του ευ αγωνίζεσθαι και με σεβασμό προς όλους τους αντίπαλους αθλητές, προπονητές, παράγοντες και διαιτητές. Αυτό το βραβείο δεν αγοράζεται και δεν συγκρίνεται με κανένα πρωτάθλημα αφού για μας η νίκη δεν αποτελεί αυτοσκοπό αλλά η συμμετοχή μας είναι το κίνητρο αφού δίνουμε τον χώρο στα παιδιά της περιοχής μας να αθλούνται και να αποφεύγουν δυσάρεστες καταστάσεις της εποχής μας. Για αυτό λοιπόν τον λόγο, για αυτά τα παιδιά και για αυτόν τον προπονητή εμείς θα συνεχίσουμε τον έντιμο αγώνα μας για την επιβίωση του ιστορικού Άνθιμου Γαζή, πρώτου ιδρυθέντος συλλόγου του Πηλίου, έστω για ένα χρόνο ακόμη.
Δυστυχώς στην παρούσα χρονική στιγμή δεν μπορούμε να δεσμευτούμε για περισσότερο γιατί ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και ειδικά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αργοπεθαίνει αλλά με αφορμή τη λήξη της φετινής αθλητικής σεζόν καλούμε την ΕΠΣΘ και όλους τους αρμόδιους φορείς να μεριμνήσουν ώστε να κρατηθούν ζωντανά τα ερασιτεχνικά σωματεία που σιγά σιγά σβήνουν και κάθε χρόνο ο αριθμός αυτών μειώνεται δραματικά.
Επίσης ζητάμε να προσεχθεί περισσότερο «ο ερασιτεχνικός αθλητισμός» που αποτελεί την υγιή μορφή άθλησης για όλους που είναι αναφαίρετο δικαίωμα αλλά και να μην ξεχνάμε ότι το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα είναι το κύτταρο και η δεξαμενή ανάδειξης ταλαντούχων αθλητών που αργότερα θα πλαισιώσουν τις επαγγελματικές ομάδες. Τέλος, θέλουμε να ευχηθούμε υγεία σε όλο τον κόσμο και να έχουμε καλό καλοκαίρι... και στις καρδιές μας! Με τιμή, το δ.σ. του Άνθιμου Γαζή Μηλεών".