noodles volos banner

Iάσων-Άνθιμος Γαζής 3-1

πηγή iason1974.blogspot.gr πηγή iason1974.blogspot.gr

Ο Ιάσων Άλλης Μεριάς επέστρεψε στο πρωτάθλημα και έχει εξαιρετικό ξεκίνημα. Σήμερα οι μικροί των Γ. Κυριαζή-Στ. Σιαμέτη κέρδισαν 3-1 τον Άνθιμο Γαζή στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής. Πρόσωπο του αγώνα ο Καλογριάς ο οποίος πέτυχε χατ τρικ, με τέρματα στο 3ο, 58ο και 65ο λεπτό. Το πρώτο αφού έκλεψε την μπάλα από τον αντίπαλο γκολκίπερ, τα άλλα δύο με πλασέ σε φάση τετ-α-τετ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει στο 30ό με τον Σιδηρόπουλου, ενώ στις καθυστερήσεις του ματς κόκκινη κάρτα δέχηκε ο Δανιλόπουλος.
Από πλευράς Ιάσομα, εκφράστηκαν ευχές για ταχεία ανάρρωση στον αντίπαλο ποδοσφαιριστή που τραυματίστηκε και καλή συνέχεια στον Άνθιμο Γαζή, ενώ για το σύλλογο των Μηλεών, ο Παναγιώτης Κουρούπης ανέφερε: "Περαστικά στον Σπύρο Περετζάκη που τραυμτίστηκε στον ώο και συγχαρητήρια για τρίτη αγωνιστική στους διαιτητές".

Συνθέσεις:
Ιάσων: Κωτούλας, Κολημήτρας, Κάβουρας, Βαρελόπουλος, Πέτσης, Μπέκας (82' Γούσιας), Πουλάκης (70' Λουκίδης), Τσίγγας, Καλογριάς, Θεοδωρόπουλος, Σιαμέτης.
Άνθιμος Γαζής: Γκούρης, Καρούτσος, Κωστάκης, Κοτσιαλής, Μυλωνάς, Σιδηρόπουλος (65' Δανιλόπουλος), Τσιτσιρίκης (46' Καρασιώτος), Περατζάκης (53' Λάσκος), Κουτσουνίδης, Κατσαρός, Αλεξίου.