noodles volos banner

Φινάλε του α' γύρου με μεγάλο ντέρμπι

Φινάλε του πρώτου γύρου στη Β' Κατηγορία με ντέρμπι κορυφής. Η πρώτη Ακρόπολη με 29 βαθμούς φιλοξενεί στο γήπεδο του Σέσκλου τον δεύτερο Παγασητικό με 28 και οι Νέοι Αθλητές καραδοκούν ώστε να μειώσουν τη διαφορά...

Μεγάλο ματς ανάμεσα στις δύο από τις τρεις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, οι οποίες από το ξεκίνημα της περιόδου είχαν τον χαρακτηρισμό των φαβορί για την άνοδο και μέχρι στιγμής τον έχουν επιβεβαιώσει.
Η Ακρόπολη έχει κερδίσει εννιά αγώνες και έφερε δύο ισοπαλίες, διατηρώντας το αήττητο κι έχοντας με διαφορά την καλύτερη επίθεση, ενώ σε τέσσερις αναμετρήσεις μέσα στο 2016 σημείωσε 21 τέρματα! Με τον ίδιο προπονητή από πέρυσι, τον Βαγγέλη Τάχο του οποίου η δουλειά αποδίδει καρπούς, στηριζόμενη σε παίκτες από το Σέσκλο, είτε έμπειρες μονάδες είτε νεαρούς και με δύναμη την επιθετική της γραμμή όπου ο Παγώνης που επέστρεψε από τους Νέους του Ολυμπιακού Βόλου και ο Μιχολίτσης που αποκτήθηκε από τον Ρήγα Φεραίο, κάνουν τη διαφορά. Πέρυσι έφθασε κοντά στο να πετύχει την άνοδο, αλλά δεν τα κατάφερε. Όμως η σεζόν δεν ήταν αποτυχημένη. Ίσα ίσα... Ο Βαγγέλης Τάχος προετοίμασε την ομάδα για το φετινό πρωτάθλημα και η διαφορά είναι σημαντική. Με περισσότερες αγωνιστικές παραστάσεις, πιο έμπειροι οι νεαροί, με περισσότερες λύσεις, οι “κυανόλευκοι” του Σέσκλου προέρχονται από μεγάλα σκορ και εύκολες νίκες.
Ο Παγασητικός μετράει εννιά νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Σε έντεκα ματς έχει δεχθεί μόνο τρία γκολ κι αυτή είναι η καλύτερη αμυντική επίδοση της κατηγορίας. Πριν δύο αγωνιστικές έσπασε το αήττητο αλλά “απάντησε” με δύο σερί τεσσάρες. Ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος από το καλοκαίρι ανέλαβε την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας με στόχο την άνοδο. Ήταν σημαντική η παρουσία του ώστε να αποκτηθούν έμπειροι παίκτες με πολυετή και αξιόλογη πορεία στα γήπεδα του τοπικού και έχει καταφέρει να περάσει τη δική του φιλοσοφία στο σύλλογο των Αλυκών. Με έμφαση στο ανασταλτικό κομμάτι και ουσιαστικό παιχνίδι, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα που ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Η μεταγραφική ενίσχυση του χειμώνα ήταν επίσης σημαντική και μάλιστα, τα δύο τελευταία μεταγραφική αποκτήματα, οι Ζάνης, Ρουμπάτης μετρούν από δύο γκολ ο καθένας.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως μπορεί Ακρόπολη και Παγασητικός να έχουν αποσπαστεί βαθμολογικά, αλλά η μάχη της ανόδου είναι ακόμη ανοιχτή καθώς απομένει ένας ολόκληρος γύρος. Οι Νέοι Αθλητές Νίκης κατά πρώτο λόγο θέλουν να μπουν σφήνα στη δυάδα κορυφής. Έχουν το αήττητο με πολύ καλή παρουσία κι εφόσον φύγουν νικητές από την έδρα του Ιάσονα, τότε θα κλείσουν την ψαλίδα.

Τα αποτελέσματα της Ακρόπολης:
Ακρόπολη-Νέοι Αθλητές Νίκης 0-0
Εθνικός-Ακρόπολη 0-1 (Τ. Τσούτσας)
Ακρόπολη-Κένταυρος 1-0 (Ν. Αξιώτης)
Άνθιμος Γαζής-Ακρόπολη 0-2 (Παγώνης 2)
Ακρόπολη-Μακρινίτσα 2-0 (Φ. Φώτου, Τσουκάλης)
Ιάσων-Ακρόπολη 1-6 (Παγώνης 3, Παπάς, αυτ., Τ. Κολημήτρας)
Τοξότης-Ακρόπολη 1-1 (Φ. Φώτου)
Ακρόπολη-Ελευθεριακός 3-1 (Παγώνης 2, Τ. Κολημήτρας)
Ενωση Λεχωνίων Νηλέας-Ακρόπολη 2-6 (Δ. Φώτου, Παγώνης, Κ. Κολημήτρας, Τ. Κολημήτρας, Χρ. Τσούτσας, Μιχολίτσης)
Αργοναύτες-Ακρόπολη 0-4 (Μιχολίτσης, Κ. Κολημήτρας, αυτ., Παγώνης)
Ακρόπολη-Δύναμις 8-0 (Μιχολίτσης 4, Παγώνης 2, Τ. Κολημήτρας, Χρ. Τσούτσας)

Τα αποτελέσματα του Παγασητικού:
Παγασητικός-Ελευθεριακός 1-0 (Μαρούγκας)
Ενωση Λεχωνίων Νηλέας-Παγασητικός 0-4 (Μαγγιώρος, Δώσσας, Ρηγίνος, Κωνσταντέλιας)
Αργοναύτες-Παγασητικός 0-2 (Ρηγίνος, Μαγγιώρος)
Παγασητικός-Δύναμις 2-1 (Μπραχόλης, Μπερτζέμης)
Παγασητικός-Τοξότης 1-0 (Μαγγιώρος)
Νέοι Αθλητές-Παγασητικός 1-1 (Ρηγίνος)
Παγασητικός-Εθνικός 2-0 (Μαγγιώρος, αυτ.)
Κένταυρος-Παγασητικός 0-1 (Μπούρντα)
Παγασητικός-Άνθιμος Γαζής 0-1
Μακρινίτσα-Παγασητικός 0-4 (Ζάνης 2, Μαρούγκας, Μιχαλόπουλος)
Παγασητικός-Ιάσων 4-0 (Μαγγιώρος 2, Ρουμπάτης 2)

 

 

 

Last modified onWednesday, 10 February 2016 10:05