noodles volos banner

Μεγάλο διπλό για τον Άνθιμο Γαζή

Ο Άνθιμος Γαζής πανηγύρισε μεγάλο διπλό στο γήπεδο "Π. Μαγουλάς" κι έβαλε φωτιά στη μάχη της τετράδας στη Β' ΕΠΣΘ, στο εξ αναβολής παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα. Η ομάδα του Παναγιώτη Κουρούπη επιβλήθηκε 3-2 των Νέων Αθλητών Νίκης και τους έπιασε στους 38 βαθμούς. Έτσι, με νίκη επί του Κενταύρου την τελευταία αγωνιστική, ο Άνθιμος Γαζής τερματίζει στην τετράδα, ενώ οι Νέοι Αθλητές θα έχουν μία ...δεύτερη ευκαιρία κόντρα στον Ιάσονα.

Ο Κατσαρός το 0-1 στο 9ο λεπτό με ατομική προσπάθεια και πλασέ, ο Τσιανάκας ισοφάρισε στο 33' αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, στο ξεκίνημα του β' μέρους το 1-2 με τον Μπακογιάννη (49') και το 1-3 με ψηλοκρεμαστό σουτ του Ψαθά (79'). Ο Τσιανάκας μείωσε λίγο πριν το φινάλε με κεφαλιά, αλλά για την ομάδα του ήταν αργά... Στο 50ό λεπτό αποβλήθηκε ο Καρασώτος λίγο πριν βγει αλλαγή για καθυστέρηση. Οι γηπεδούχοι κυριεύθηκαν από άγχος παίζοντας για δύο αποτελέσματα, δεν έπιασαν καλή απόδοση όπως σε άλλες αγωνιστικές και υπέπεσαν σε αρκετά λάθη, ενώ για πρώτη φορά δέχθηκαν τρία γκολ. Στο 58', σουτ του Τσαπέρου χτύπησε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού. Για το σύλλογο των Μηλεών, δοκάρι είχε ο Δανιλόπουλος στο 75' και δύο καλές φάσεις με τους Κατσαρό, Μπακογιάννη στο πρώτο εικοσάλεπτο, ενώ υπήρξαν διαμαρτυρίες για το γκολ που πέτυχε ο Κατσαρός στο 40' κι ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ.

Συνθέσεις:
Νέοι Αθλητές Νίκης: Χαλκιάς, Χάνος, Τσαπέρος, Σφονδυλιάς, Δημουλάς, Κουτσούκης (62' λ.τρ. Χρηστίδης), Αλ. Σιώμος, Χαλκίδης (56' Ευθυμίου), Γκλαβίνης (46' Μπακογιάννης), Τσιανάκας, Δαμάσκος.
Άνθιμος Γαζής: Γκούρης, Καρασώτος, Κωστάκης, Κουτσουνίδης, Περατζάκης, Μυλωνάς, Μπακογιάννης, Λάσκος, Δανιλόπουλος (85' Δημόπουλος), Κατσαρός (70' Καρούτσος), Ψαθάς (78' Δρακονταϊδής).

Βαθμολογία:
Ακρόπολη...61
Παγασητικός...57
Τοξότης...40
Άνθιμος Γαζής...38
Νέοι Αθλητές Νίκης...38
Ιάσων...35
Εθνικός...32
Δύναμις...27
Κένταυρος...22
Μακρινίοτσα...21
Αργοναύτες...18
Ελευθεριακός...16
Λεχώνια...6

Last modified onSaturday, 28 May 2016 19:52