noodles volos banner

Οι 23 "σίγουρες" ομάδες της νέας Β' ΕΠΣΘ

Τις προτάσεις των ομάδων για τους ομίλους της Β' Τοπικής περιμένει η διοίκηση της ΕΠΣΘ την πρώτη εβδομάδα Ιουλίου. Η Β' Τοπική επιστρέφει ξανά σε δύο ομίλους, μόνο όμως για την προσεχή σεζόν καθώς το πλάνο προβλέπει την ύπαρξη τριών κατηγοριών για τη μεθεπόμενη περίοδο 2017-18. Δικαίωμα συμμετοχής στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου έχουν 22 σύλλογοι καθώς και όποιο καινούργιο σωματείο ιδρυθεί και ολοκληρώσει εγγραφή στο μητρώο μελών της ΕΠΣΘ και της ΕΠΟ, ή επαναδραστηριοποιηθεί.

Οι “σίγουρες” ομάδες είναι αλφαβητικά οι: Αγχίαλος, ΑΕ 2002, Άθλος Αλμυρού, Άνθιμος Γαζής Μηλεών, Αργοναύτες Αμαλιάπολης, Αχιλλέας Αχιλλείου, Δάφνη Βόλου, Δήμητρα Ευξεινούπολης, Δύναμις, Εθνικός Βόλου, Ελευθεριακός, Ένωση Λεχωνίων Νηλέα, Ιάσων Άλλης Μεριάς, Κένταυρος Νοτίου Πηλίου, Μαγνησιακός, Μακρινίτσα, Μικροθήβες, Μυρμιδόνες Πλατάνου, Νέοι Αθλητές Νίκης, Πανιώνιος, Πηλέας, Τοξότης Βόλου. Οι μισές πέρυσι αγωνίστηκαν στην Α' και οι άλλες στη Β'.

Είναι γνωστό όπως έχουμε γράψει στο magnesiasports πως για πρώτη φορά σε επίπεδο ανδρών θα κατεβάσει ομάδα η Αγία Άννα με προπονητή τον Νίκο Αθανασιάδη, ενώ το τελευταίο διάστημα έγινε κίνηση κάποιων παραγόντων να αναγεννήσουν τον ιστορικό Κένταυρο Νεάπολης. Επτά σωματεία προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, από τη Ν. Αγχίαλο μέχρι το Αχίλλειο, οπότε ο καταμερισμός τους σε δύο ομίλους δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, όπως γεωγραφικά και χωρίς εξαιρέσεις συνέβη πέρυσι με την Α' Τοπική.