noodles volos banner

Τα αποτελέσματα στη Β' ΕΠΣΘ το Σάββατο

Φάση από τον αγώνα Ν.Α. Νίκης-Μυρμηδόνες Φάση από τον αγώνα Ν.Α. Νίκης-Μυρμηδόνες

Στο πιο ενδιαφέρον ματς της 18ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣΘ σήμερα Σάββατο, αυτό που έγινε στο Κιούπι, ο Μαγνησιακός στον δεύτερο όμιλο επικράτησε της Δήμητρας με 1-0 και διατήρησε το +4 από την Αγχίαλο και τις Μικροθήβες, που επίσης πήραν το τρίποντο με αντιπάλους τον Αγροτικό εκτός έδρας και τον Αχιλλέα εντός αντίστοιχα. Η ομάδα του Βασίλη Πανόπουλου έβαλε το νικητήριο γκολ στο 15’ με εύστοχο πλασέ του Οικονόμου εντός περιοχής και είχε κι άλλες φάσεις για ένα δεύτερο γκολ.

Οι Μικροθήβες κατόρθωσαν ν' ανατρέψουν το εις βάρος τους 0-2, που διαμορφώθηκε στο 6' και το 15' με κεφαλιά του Παναγιώτου και αυτογκόλ του Αποστόλου, ενώ δε χάρηκαν τη νίκη τους όσο θα ήθελαν, αφού σε φάση τετ-α-τετ ο επιθετικός τους Νιφόρος γύρσει το γόνατο του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Στο 25' ο Σκοτεινός με κεφαλιά και στο 40' ο Διαμαντένιας με πλασέ, αφού νικήθηκε αρχικά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ισοφάρισαν για τους γηπεδούχους, ενώ στο 65' ο Ρομάριο ανατράπηκε εντός περιοχής. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Αποστόλου, που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη λίγο πριν το τέλος. Δύο δοκάρια είχαν οι νικητές στο 30' με τον Ζιούλη και στο 70' με τον Κεπεσίδη. Ντεμπούτο με νίκη στον πάγκο έκανε ο Γιώργος Αναγνώστου, γιος του Χρήστο Αναγνώστου, που παραιτήθηκε.

Η Αγχίαλος παραουσιάστηκε κάπως χαλαρή στον αγώνα με τον Αγροτικό στο Αϊδίνι, αλλά νίκησε με 1-3, ανταποδίδοντας με τη σέντρα την ισοφάριση των γηπεδούχων στο 35' σε 1-1. Συγκεκριμένα ο Τσάμης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ (είχε κάνει το 0-1 στο 11' με διαγώνιο σουτ) στο 36' με κεφαλιά, με την οποία κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, σημείωσε το 1-2, ενώ το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Καραγιώργος στο 62'. 

Η Αγία Άννα αποθέωσε το fair play, αφού βλέποντας ότι ο Ηρακλής Αγίων Θεοδώρων ήρθε στον Βόλο με δέκα παίκτες, κατέβηκε κι αυτή με δέκα, ενώ αγωνίστηκε με εννιά, όταν τραυματίστηκε παίκτης των φιλοξενούμενων, εφαρμόζοντας για μία ακόμη φορά υποδειγματικά το ευ αγωνίζεσθαι. Πάντως όλα αυτά δεν την εμπόδισαν να κερδίσει με το ευρύ 6-0, έχοντας σημειώσει τα πέντε γκολ στο πρώτο μέρος. 

Οι Νέοι Αθλητές Νίκης παρά την υπεροχή στο δεύτερο μέρος δεν κατόρθωσαν να ανταποδώσουν το γκολ του Δ. Μπούρχα με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής και πλάγια δεξιά και ηττήθηκαν με 0-1 στο Π. Μαγουλάς από τους Μυρμηδόνες. Η ομάδα του Πλατάνου μ' αυτό το διπλό προωθήθηκε στην πέμπτη θέση με 32 βαθμούς, ξεπερνώντας τον Αχιλλέα. 

Στον πρώτο όμιλο η Α.Ε. 2002 πήρε το διπλό από τον τυπικά γηπεδούχο Κένταυρο Νοτίου Πηλίου στην κοινή τους έδρα, το γήπεδο της Γατζέας, και είναι προσωρινά μόνη πρώτη με 40 βαθμούς. Η επικράτηση ήρθε δύσκολα με γκολ στο 80’ του Κατσαρού με πλασέ σε τετ-α-τετ ύστερα από ωραία ενέργεια και πάσα του Στουμποβίκου. Η νίκη της ομάδας του Γιώργου Καραμίχαλου αποκτά μεγαλύτερη σημασία από την άποψη ότι έλειπαν βασικοί παίκτες, όπως ο Πολυχρόνου, ο Κόρδα, ο Παρίσης, ενώ και ο Σταθόπουλος τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 65’.

Στο άλλο ματς του πρώτου ομίλου η Δάφνη επικράτησε του Τοξότη με 1-0 χάρη σε γκολ με κοντινό πλασέ του Δεμερτζή στο 36’, ενώ δύο λεπτά πριν είχε δοκάρι με τον Αυλουγιάρη. 

Τα αποτελέσματα στη Β’ ΕΠΣΘ σήμερα Σάββατο και οι σκόρερ των αναμετρήσεων έχουν ως εξής:

Β’ ΕΠΣΘ/A’ ΟΜΙΛΟΣ

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Ν.Π.-Α.Ε. 2002 0-1

(80' Κατσαρός)

ΔΑΦΝΗ-ΤΟΞΟΤΗΣ 1-0

(36' Δεμερτζής)

Β’ ΕΠΣΘ/Β’ ΟΜΙΛΟΣ

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ 1-0

(15' Οικονόμου)

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ 3-2

(25' Σκοτεινός, 40' Διαμαντένιας, 65'πεν. Αποστόλου-6' Παναγιώτου, 15' αυτογκόλ Αποστόλου)

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ-ΑΓΧΙΑΛΟΣ 1-3

(11', 36' Τσάμης, 60' Καραγιώργος)

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ Α.Θ. 6-0

(1', 38' Φιλατζικιώτης, 6' Νιαώτης, 35' Αντωνίου, 42' Λίτσος, 80' Βογιατζής)

Ν.Α. ΝΙΚΗΣ-ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ 0-1

(40’ Δ. Μπούρχας)

*ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ-ΑΘΛΟΣ 0-3 α.α.

 

 

 

Last modified onSunday, 02 April 2017 08:27