noodles volos banner

Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της Β' ΕΠΣΘ το Σάββατο

Φάση από τον αγώνα Ιάσων Α.Μ.-Λεχώνια Φάση από τον αγώνα Ιάσων Α.Μ.-Λεχώνια

Μεγάλος νικητής στο ντέρμπι του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ αναδείχθηκε ο Μαγνησιακός, που επικράτησε με 0-1 με αυτογκόλ του Μαυρόπουλου στο 33’ της Αγχιάλου. Μάλιστα ο ίδιος παίκτης ήταν διπλά μοιραίος για την ομάδα του, αφού στο 40’ έχασε πέναλτι, που πήγε στο δοκάρι, ενώ δοκάρι είχε και ο Σίμος στο 73’ για τους ηττημένους.

Μόνος πρώτος είναι στον πρώτο όμιλο ο Άνθιμος Γαζής, αφού η ομάδα του Π. Κουρούπη νίκησε με 0-1 τη Δάφνη, ενώ η Α.Ε. 2002 έχασε δύο βαθμούς στην έδρα της από τον Εθνικό, ισοφαρίζοντας μάλιστα το γκολ του Καζδαρίδη από το 70’, στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Κατσαρού και γλιτώνοντας στην εκπνοή την ήττα.

Μάλιστα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Μπέικος εις ένδειξη διαμαρτυρίας κάθισε στο δοκάρι και δεν έκανε καμία προσπάθεια να αποκρούσει, διακωμωδώντας την απόφαση του διαιτητή Γόργορη, αφού αυτός και οι συμπαίκτες του θεώρησαν ότι η μπάλα είχε βγει ήδη άουτ και πως δεν υπήρχε ανατροπή. Εκτός αυτού οι φιλοξενούμενοι κατήγγειλαν ως τραμπουκική τη συμπεριφορά του τερματοφύλακα Αράπη, αναφέροντας ότι εξύβρισε τον προπονητή του Εθνικού, Τέλη Καϊμπαλίδη, και πως χτύπησε μέσα στα αποδυτήρια παίκτη της ομάδας τους.Από την άλλη οι γηπεδούχοι κάνουν λόγο για καθαρό πέναλτι για σπρώξιμο στον αέρα πάνω στον Βέργο και πως δεν τους δόθηκε στο 0-0 άλλο ένα για καθαρό σταμάτημα της μπάλας με τα δύο χέρια αμυντικού του Εθνικού.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στα ματς του Σαββάτου της Β’ ΕΠΣΘ:

Β’ ΕΠΣΘ/Α’ όμιλος

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-1

(86’ Δαμάσκος-45’ πεν. Μαρούγκας)

ΙΑΣΩΝ Α.Μ.-ΛΕΧΩΝΙΑ 0-0

Α.Ε. 2002-ΕΘΝΙΚΟΣ 1-1

(92’ πεν. Κατσαρός-70’ Καζδαρίδης)

ΔΑΦΝΗ-ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ 0-1

(45’ Βαλέρα)

Β’ ΕΠΣΘ/Β’ όμιλος

Σάββατο 8 Απριλίου

ΑΓΧΙΑΛΟΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ 0-1

(33’ Μαυρόπουλος αυτογκόλ)

Ν.Α. ΝΙΚΗΣ-ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ 2-1

(75’, 90’ Σιώμος-73’ Νιαώτης)

Last modified onSaturday, 08 April 2017 19:23