noodles volos banner

Οι παίκτες δέρνονταν και ο Νικόπουλος πήγε στ’ αποδυτήρια

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ενώ στο τέλος του αγώνα Πηλέας-Α.Ε. 2002 στο ΕΑΚ του Βόλου έγινε σύρραξη μεταξύ των παικτών και έπεσε ξύλο, ο διαιτητής Νικόπουλος πήρε τους βοηθούς του και πήγαν στ’ αποδυτήρια, αδιαφορώντας για όσα γίνονταν. Για το απαράδεκτο αυτό συμβάν καλείται να πάρει θέση η Τοπική Επιτροπή Διαιτησίας.

Ο διαιτητής υποχρεούνταν να μείνει στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να έχει ιδία αντίληψη των πραγμάτων και να τα καταγράψει στο φύλλο αγώνος, προκειμένου να επιβληθούν αργότερα και οι προσήκουσες ποινές.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης υπήρξαν κάποιες αψιμαχίες μεταξύ των παικτών, αλλά ακόμη περισσότερο λάδι στη φωτιά έριξε βασικός παίκτης της Α.Ε. 2002, που άρχισε να … καρπαζώνει παίκτη του Πηλέα, ο οποίος ήταν εκτός αποστολής.

Αυτός ανταπέδωσε, χτυπώντας στο πρόσωπο με γροθιά τον αντίπαλό του. Από τη στιγμή εκείνη έγινε ο … κακός χαμός. Άπαντες προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τον μαινόμενο ποδοσφαιριστή της ομάδας των Καλών Νερών, που κυνηγούσε τον παίκτη του Πηλέα, στολίζοντάς τον με διάφορα κοσμητικά επίθετα, ενώ κάποια στιγμή πολλοί παίκτες έπεσαν στο έδαφος και έγιναν ένα κουβάρι.

Κι όλα’ αυτά, ενώ οι διαιτητές δε χαλούσαν … τη ζαχαρένια τους, έχοντας αποσυρθεί στ’ αποδυτήρια, κατά παράβαση κάθε κανονισμού διαιτησίας, που ορίζει ότι ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις, οι ρέφερι επιβάλλεται να μένουν στον αγωνιστικό χώρο. 

 DSC2944

Ο Νικόπουλος στην αρχή του ματς με τους δύο αρχηγούς
Last modified onSunday, 21 May 2017 01:40