Logo
Print this page

Μεγάλη επιστροφή Νίκου Βούλγαρη στη Δήμητρα

Το πρώτο μπαμ ακούστηκε στη Δήμητρα και αφορά τη μεγάλη επιστροφή του Νίκου Βούλγαρη στην ομάδα μετά από τρία χρόνια. Ο 31χρονος παίκτης, που μπορεί να αγωνιστεί ως δεκάρι, ως δεύτερος επιθετικός και ως αριστερός εξτρέμ, έπαιξε για τελευταία φορά στη Δήμητρα στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ της περιόδου 2013-2014, έχοντας 27 συμμετοχές και 13 γκολ τότε και πήρε έπειτα μεταγραφή για τον Πύρασο της Γ’ Εθνικής, όπου έμεινε για ένα εξάμηνο, παίζοντας ως αλλαγή σε δύο αγώνες, με Ένωση Αποστόλου Παύλου και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. 

Ο Νίκος Βούλγαρης αγωνίστηκε τη σεζόν που τελείωσε στον Γ.Σ. Αλμυρού (25 ματς με 9 γκολ στο πρωτάθλημα κα 4 ματς με ένα γκολ στο Κύπελλο), παίκτης του οποίου ήταν και πριν την πρώτη του θητεία στη Δήμητρα, ενώ έχει παίξει και σε ομάδες του Νομού Σερρών. 

Η ανακοίνωση της Δήμητρας

«Η ΑΕ Δήμητρα Ευξεινούπολης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με ένα ποδοσφαιριστή που αγαπήθηκε από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας σε προηγούμενη θητεία του. Αυτός είναι ο Νίκος Βούλγαρης .Του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία  για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2017-2018!

Οι  πρώτες δηλώσεις του παίκτη στο σάιτ του συλλόγου έχουν ως εξής: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεργαστώ και πάλι με τους ανθρώπους της Δήμητρας. Με γνώμονα το πλάνο που έχει θέσει η διοίκηση, εύχομαι από την μεριά να κάνω ότι καλύτερο μπορώ έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να επιστρέψει στο επίπεδο που της αρμόζει. Ευχαριστώ!»

Last modified onMonday, 17 July 2017 14:34
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]