noodles volos banner

Νέα "βόμβα" από Δήμητρα με Αλ. Αραπίτσα

Νέα μεταγραφική βόμβα πυροδότησε η Δήμητρα Ευξεινούπολης, που ανακοίνωσε τον Αλέκο Αραπίτσα. Ο 34χρονος επιθετικός είναι από τους συνεπείς πρώτους σκόρερ της Α’ ΕΠΣΘ τα τελευταία χρόνια, έχοντας ένας διάλειμμα με τις Ράχες στο τοπικό πρωτάθλημα της Φθιώτιδας. Πέρσι, ο Αλέκος Αραπίτσας πέτυχε 24 γκολ σε 29 αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου με τη φανέλα του Πρωτεσίλαου.

Η ανακοίνωση:

«Η ΑΕ Δήμητρα Ευξεινούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει άλλη μία μεταγραφή κι αυτή είναι του Αλέξανδρου Αραπίτσα. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία  για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2017-2018!»

Δήλωση Αλέξανδρου Αραπίτσα:

“Είμαι πολύ χαρούμενος, καθώς από σήμερα θα είμαι μέλος της οικογένειας της Δήμητρας. Οι άνθρωποι της διοίκησης από την πρώτη στιγμή που με προσέγγισαν, μου έδειξαν πόσο θέλουν να με εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας. Καταλυτικό ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε φυσικά και η σχέση μου με τον προπονητή Μιχάλη Ανδρωνά. Το γεγονός ότι θα βρίσκεται στον πάγκο της Δήμητρας σίγουρα έκανε πιο εύκολη την επιλογή μου. Πιστεύω ότι η θέση της ομάδας δεν είναι αυτή που της αρμόζει. Φέτος όλοι θα προσπαθήσουμε να τη φέρουμε και πάλι εκεί που πραγματικά ανήκει. Θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να πετύχουμε το στόχο».

Last modified onTuesday, 18 July 2017 10:11