noodles volos banner

Αστέρας-ΓΣ Αλμυρού 0-1

Γκολ πρόκρισης από τον νεοαποκτηθέντα Ράπτη Γκολ πρόκρισης από τον νεοαποκτηθέντα Ράπτη

Με γκολ του Αντώνη Ράπτη λίγο πριν βγει το πρώτο ημίχρονο, που σημειώθηκε με σουτ από το ύωψος της μεγάλης περιοχής κιενώ η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο κι άλλαξε πορεία, ο ΓΣΑ πανηγύρισε μεγάλη πρόκριση στην έδρα του Αστέρα. Για τους γηπεδούχους, που είχαν μόλις 13 παίκτες στην αποστολή κι έκανε ντεμπούτο ο 16χρονος Καλαμπαλίκης, καλές ευκαιρίες για γκολ έχασαν στο πρώτο εικοσάλεπτο ευκαιρίες οι Ρουσσάς, Καραμανιώλας και Μυλωνάς, ενώ στην επανάληψη ο Τριχόπουλος. Ο τελευταίος σκόραρε στο 85' αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, κάτι που ξεσήκωσε πολλές διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων. Για τον ΓΣΑ, οι φάσεις σημειώθηκαν στο β' μέρος, με τους Δανόπουλο στο 46' (σουτ σε τετ-α-τετ άουτ), Χειλά (σουτ από καλή θέση που απέκρουσε ο Βουραζέρης) κι Αραπίτσα στο 58' (σουτ από τα πλα΄για χωρίς στόχο).

Συνθέσεις:
Αστέρας: Βουραζέρης, Καραλόπουλος, Καλαμπαλίκης, Λουφόπουλος, Σεσκλιώτης (48' Κάκου), Ρέβης, Τριχόπουλος, Παπαγιαννόπουλος, Ρουσσάς, Καραμανιώλας, Μυλωνάς.
ΓΣ Αλμυρού: Μάνος, Φαράντος, Τσιάτσιος, Ακριβούσης, Κυριάκος, Π. Βούλγαρης, Κρανάς, Ράπτης (75' Μαλισσόβας), Αραπίτσας, Δανόπουλος (62' Τσόγκας), Χειλάς (83' Κουρτέλης).