noodles volos banner

Πρόκριση ...από το κεφάλι του Βητόπουλου για την ΑΕ Διμηνίου!

Ο Σάκης Βητόπουλος πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ που πέτυχε Ο Σάκης Βητόπουλος πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ που πέτυχε

Με σούπερ Βητόπουλο που σκόραρε και τα δύο γκολ με κεφαλιές (!), η ΑΕ Διμηνίου κέρδισε 2-0 τον ΓΣ Αλμυρού και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό του Κυπέλλου. Σε ματς με λιγοστές φάσεις, οι γηπεδούχοι είχαν την ουσία και ήταν καλύτεροι στις λεπτομέρειες.

Στο 10ο λεπτό, σουτ των Νούσια κι Αξιώτη κόντραραν σε πόδια αμυντικών, ενώ στη συνέχεια σέντρα-σουτ του Βούλγαρη έδιωξε σε κόρνερ ο Κοντογιάννης. Στο 16', από κόρνερ του Κρανά, ο Κυριάκος πήρε κεφαλιά που σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι, ενώ δύο λεπτά αργότερα, κεφαλιά του Αραπίτσα πέρασε μόλις άουτ. Στο 20', ο Αναστασίου πρόλαβε να διώξει να σωτήρια προβολή πριν πλασάρει από κοντά ο Αραπίτσας. Η απόδοση του ΓΣΑ ήταν πολύ καλή στα πρώτα 25 λεπτά, όμως η συνέχεια ανήκε στην ΑΕ Διμηνίου, που έφθασε στο 1-0 στο 33'. Ο Αποστολίδης εκτέλεσε φάουλ από πλάγια δεξιά, ο Πολυμέρου απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και από κοντά, με κεφαλιά ο προωθημένος Βητόπουλος σκόραρε, τρέχοντας να αφιερώσει το γκολ στον Γιώργο Κωστούλα. Ο σκόρερ λίγο πριν βγει το ημίχρονο είχε κεφαλιά που έφυγε άουτ.

Το 2-0 και πάλι από τον κεντρικό αμυντικό της ΑΕΔ, με πολύ ωραία κεφαλιά στο 63ο λεπτό ύστερα από κόρνερ που Αποστολίδη στην καρδιά της άμυνας. Οι γηπεδούχοι ήλεγξαν το ματς, αφού ο ΓΣΑ δεν μπόρεσε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Είχε ένα συρτό σουτ του Αραπίτσα στο 64' που κόντραρε και πέρασε δίπλα από το δοκάρι και μία κεφαλιά λίγο άουτ του Κυριάκου στο 80'.

Συνθέσεις:
ΑΕ Διμηνίου: Κοντογιάννης, Ζάγκας, Αναστασίου, Βητόπουλος, Μοράλες, Φαρασόπουλος, Αποστολίδης (79' Μαυρίδης), Τανάγιας (88' Χρυσανθόπουλος), Αξιώτης, Σαμαράς, Νούσιας (84' Τσουκάλης).
ΓΣ Αλμυρού: Πολυμέρου, Φαράντος, Κουρτέλης, Ακριβούσης, Γρούνας (65' Τσόγκας), Τσιάτσιος (77' Χατζέλας), Κυριάκος, Βούλγαρης, Χειλάς (73' Δανόπουλος), Κρανάς, Αραπίτσας.

 

Last modified onWednesday, 03 December 2014 16:45