noodles volos banner

Ο Λ. Δενελάβας έστειλε τον Σαρακηνό στον τελικό

Με γκολ του Λευτέρη Δενελάβα στο 30ό λεπτό, ο Σαρακηνός πέρασε από την έδρα του Πρωτεσιλάου και πανηγύρισε μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, κάτι που είχε πολλά χρόνια να πετύχει, στο άκρως πετυχημένο ντεμπούτο του Θανάση Ψαρόμπα στον πάγκο των “ροσονέρι”.

Ύστερα από συνδυασμό των Ακτσιαλή, Κατή, Κόρμπα και σέντρα του τελευταίου, ο Λευτέρης Δενελάβας σκόραρε με κεφαλιά με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού. Για τον Πρωτεσίλαο, ο Μαρικλέν είχε πλασέ στο 5ο λεπτό που έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Δενελάβας, στο 40ό λεπτό ο ίδιος παίκτης βρέθηκε σε καλή θέση αλλά ο Πλακαρός βγήκε γρήγορα κι απέκρουσε, ενώ στην επανάληψη ο γκολκίπερ του Σαρακηνού εξουδετέρωσε σε κόρνερ σουτ του Γ. Παναγιώτου στο 50'. Οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκετά χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν, ενώ διαμαρτυρήθηκαν και για ένα χέρι-πέναλτι.
Για τον Σαρακηνό, στο πρώτο μέρος εκτός από το γκολ, δύο καλές φάσεις με τους Λευτέρη Δενελάβα και Κατή, ενώ στην επανάληψη απείλησαν οι Κολιαμήτρας σε δύο περιπτώσεις, Ακτσιαλής, Λ. Δενελάβας. Τέλος, ακυρώθηκε γκολ με κεφαλιά του Νίκου Δενελάβα στο 82' .

Συνθέσεις:
Πρωτεσίλαος: Σχουλής, Κραβαρίτης, Λεϊμονής (65' Θ. Κόρκος), Β. Σιαμανίκος, Χασιώτης, Κ. Κόρκος (75' Ανδρωνάς), Ζαφειρίου, Χριστέλος, Χρ. Παναγιώτου, Γ. Παναγιώτου, Μαρικλέν.
Σαρακηνός: Πλακαρός, Ρουκάς, Ιωάννου, Τσιγιάννης, Ν. Δενελάβας, Καραπλιάγκος, Κατής (80' Μπόρας), Κόρμπας (60' Κολιαμήτρας), Λ. Δενελάβας, Ακτσιαλής, Αντωνίου (75' Στεργιόπουλος).

 

Last modified onWednesday, 03 December 2014 16:45