noodles volos banner

Θ. Μακρής: «Θα το διεκδικήσουμε, αλλά επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα»

Για τη γενικότερη κατάσταση στην ΑΕ Διμηνίου αλλά και για το σαββατιάτικο εντός έδρας ματς της ομάδας του με τον Γ.Σ. Αλμυρού για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ μίλησε στην εκπομπή του Σάκη Νταφέκα στον Βόλος 9.86 ο προπονητής Θωμάς Μακρής. Αναλυτικά τα όσα είπε;

«Είμαστε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο σε ό,τι αφορά το ρόστερ και το γηπεδικό. Αν έβλεπε κανείς το γήπεδο πριν λίγο καιρό θα έβαζε τα κλάματα. Τώρα με καθημερινό αγώνα έχει έρθει σε μία πολύ καλή κατάσταση και σε 15-20 μέρες θα είναι απόλυτα έτοιμο, καθώς θέλει λίγη δουλειά ακόμη.

 Τα πράγματα ήταν μαύρα στις αρχές, όταν ανέλαβε η καινούρια διοίκηση, καθώς δεν υπήρχε επί της ουσίας κανένα δελτίο. Έπρεπε να κάνουμε αγώνα δρόμου, για να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Η ΑΕΔ έχει τον κόσμο της και την ιστορία της, αλλά ο κόσμος πρέπει να είναι υπομονετικός, γιατί ξεκινήσαμε πιο αργά απ’ όλους το χτίσιμο στις 22 Αυγούστου και είναι πολύ λίγο το διάστημα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το ματς του Κυπέλλου το βλέπουμε σαν ένα τεστ προετοιμασίας ακόμα. Φυσικά δε θα πέσουμε αμαχητί, θα παλέψουμε κι ό,τι βγει. Αυτή τη στιγμή έχουμε 18 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ, οι περισσότεροι με παραστάσεις ποδοσφαιρικές και νεαρά παιδιά. Ήταν  φιλοσοφία μας να έχουμε ένα νεανικό σύνολο. Είμαστε σε ικανοποιητικό βαθμό σε ό,τι αφορά την ποιότητα του ρόστερ και πιστεύω ότι θα πάμε καλά.

Το παιχνίδι με τον Γ.Σ. Αλμυρού θα είναι ντέρμπι. Ξέρουμε το ρόστερ του κι ότι έχει υψηλούς στόχους. Εμάς δε μας φοβίζει το συγκεκριμένο ματς, καθώς θα επικεντρωθούμε πιο πολύ στο πρωτάθλημα, αλλά θα το διεκδικήσουμε».